reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
doczytałam ale nie odpiszę ... przepraszam ale nie mam sił ;( duchota w pracy okropna, ledwo siedzę pot się ze mnie leje a na dodatek dostałam okres i brzuch mi zaraz pęknie ... boli ... a już myślałam, że nie dostanę i dzidzia będzie ... ehs ... jednak wcale nie jest tak prosto zajść ;) do miłego ... Blond, maria jak tam ???

reklama
madziarena nastepnym razem ;-)
Owca to nie daleko masz, super :tak:
Future z chęcia, ale przy zapaleniu pluc u dzieci nie bede przeciez do Ciebie jechac... w poniedzialek mam kontrole z dziecmi.

....a mnie szlag trafi zaraz z tym psem :-( Nie mam jak z nim na siku wyjsc... a lazi i jeczy ze chce siku :-(
Nie wyjde z chorymi dziecmi, Misiula ma ciagle goraczke, co jej zbije to za 3 godz znowu rosnie i tak w kolko... Wlasnie steka mi na kolanach, 20 min temu dalam jej ibum i czekam az zacznie dzialac :-( Okladay robie...
Sasiadka nie moze wyjsc..., kolezanke tez chorobsko dopadlo.... nic tylko samopas psa wypuscic mi zostaje :-( a moj dopiero po 20.00 bedzie :-( W takich chwilach nie chce psa :-( Bo patrzec jak pies sie meczy to nic przyjemnego...

I wróciliśmy, sobie spacerkiem zeszliśmy, aż miło takie ciepełko :tak: Od urodzenia mu położne jakiegoś wodniaka w jąderku wyczuwały, lekarz teraz stwierdził jeszcze, że mu jedno jąderko nie zeszło. Za 4 tygodnie szczepienia, to mam przyjść z nim wcześniej jeszcze zobaczyć te jajka. Mam nadzieję, że samo się unormuje, bo jak nie to operacja :-(

A macie zdjątko słodziaka:rofl2:

bugi.jpg

larvunia to misiula tez ma z plucami? wspolczuje zdrowka zycze, w takich chwilach to ciezko z psem a wyposc na balkon to moze tam cos zrobi, pozniej posprzatasz
yola nie przejmuje sie tym, u mojego siostrzenca tez po urodzeniu stwierdzili wodniaka jader, pozniej same doszly i chlop ma teraz 2 lata i wszystko ok:-)
myslalam ze sie usmaze na sloncu, ja rozumiem ze tak goraco to moze byc czerwiec-sierpnia ale zeby w maju:eek:

Larvunia no przecież nie mowie, ze teraz, no co ty. jak bedą zdrowe ;)

a ja wrocilam z przedszkola i coooooo????????/ nowa dostaa sandałków przyszła. zaraz pozamieszczam i wam pokaze, może się któaś skusi. ;)))

Hej ale upał no masakra ale zapowiadali burzę więc może troszkę popada przy okazji. Byłam dziś w lumpku zakupiłam sporo rzeczy na dzieciaków zwłaszcza Pawełkowi i jemu czapkę z daszkiem taką malutką ale gitaśnie wygląda w niej:) no i dla siebie 2 bluzki na upalne dni ...Dziś obiadu nie robiłam, zupa z wczoraj jest. Kawkę właśnie wypiłam i siedzę chyba zaraz pójdę posiedzieć na balkonie..

reklama
hejka

ja padam, mam alergię, mało co pomaga i tak duchota jeszcze, nogi puchną, w sumie jedna. Dzisiaj byłam na rozmowie o pracę. W końcu się ktoś odezwał.

Do góry