reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

u nas nocka bez zmian temp ciag dalszy u Ameli ide po poludniu do rodzinnej bo mi sie wydaje ze chyba angina chcoiaz nie nazeka na gardloa le ma wioeklkie migdaly i czerwone gardlo;/

reklama
Dzieńdoberek :-D
Żyjemy żyjemy, tylko wczoraj coś net nam świrował. Doczytać się dało, ale 2 razy mi posta zjadło jak napisałam i się poddałam i poszłam do mniej walczącej ze mną książki. Ona robiła co jej każę, czyli pokazywała mi literki. Komputer walczył.
Dziś jedziemy do pediatry na pierwszą wizytę. Macie jakieś opinie o dr. Kućko? Ja pierwszy raz go na oczy zobaczę, ale pediatrów w GW to w ogóle nie znam, więc każde nazwisko powiedziałoby mi tyle samo, czyli nic.
Gabryś fajny chłopak jest, po chwilowym buncie znów daje nam pospać całe noce :tak: Teraz sobie wisi na cycolku i nadrabia co w nocy stracił :-D Uwielbiam na niego patrzeć jak je, ma taką spokojną buźkę przy tym :-)

blond, marisamm - no to lecieć rodzić, dogońcie mnie wreszcie, Gabryś czeka na kumpli ;-) Oby Wam tylko lżej niż mi poszło :zawstydzona/y:

owca a wiesz co nie wiem, jest prawie 28stop. a dopiero 10:baffled: ja to musze isc na zakupy kosmetyczne bo mi sie zyletki do maszynki pokonczyly, jakis peeling musze kupic, nietrawie jak mi luszczy skora na czole :-D:-D
pr jak ma powiekszone migdalki i czerwone gardlo to moze byc cos na rzeczy, z tym ze moze miec wirusow ale u nas to lekarze podaja antybiotyk bo pozniej zazwyczaj dzieciaki maja bateryjne zapalenie choc niezawsze
mi jak dzieciaki boli gardlo podaje ibufen bo jest przeciwzapalny a on to co innego niz paracetamol
yola hehe to dobrze ze sie wysypiacie,
future no oddychac nie ma czy a przy twojej alergi to ci wspolczuje

ciacho- ona wlasnie poinna dostac szybko antybiotyk w razie w po tym zabiegu. Ibuprfen wlasnie nie dziala na nia nie zbija tempki wogole :(

blond ale to juz na dniach, przejedz sie autobuse po gorzowie to tak cie wytrzesie ze od razu na porodowke pojedziesz:-D
jest tak goraco ze szok, w domu mi sie troche nagrzalo, pootwierana okna, rolety opuszczone ale wsumie guzik i tak chlodno nie mam:oo:

ciacho u mnie tez sie w domu cieplo robi :baffled: i z tym autobusem to masz rację hehehehee :-D
blond jeszcze troche :tak:
Yolanta daj znac jak bedziesz po wizycie :tak:
PR daj znać co z mlodą ... mi doktorowa mowila ze wisi jakis wirus w powietrzu... niby na pluca schodzi osluchowo nie wykrywalny przez pare dni a pozniej jak da sie uslyszec to masakra.. jak i u nas. U jednego i drugiego mojego dziecka niby osluchowo bylo oki a wysobie bardzo goraczki przez dwa dni a pozniej zeszlo na pluca. Oby u Was bylo nic groznego! ZDROWKA!
Owca ale CI dobrze z tym ogrodem... daleko od domu go masz??

haha ciacho, niezle rady dla blond.

ale blond ja tez mam cos dla ciebie ;) dawaj do mnie pojezdzisz na kosiarce do trawy to tez cie wytrzesie ;))))

haha, moja na dworze, ja się nie wyłaniam, bo upał potęguje moje oddcyhanie, dobrze, ze w domu jak z klimatyzacją.

taki upał, zatem ja dziś z dziecmi robię po angielsku pogodę. a niech się uczą ;))))

ja już nie mam siły latać do tego przedszkola, ale jak tam wchodzę i widzę te uśmiechnięte gębki to normalnie mi się chce żyć.
ale to ta pogoda mi nie daje, a ja chcxialam jeszcze w czerwcu pracować ;)

dobrra musze sobie druknąć ;)

edit

Larvuś no wlasnie jak dzieci dzisiaj?? Kiedy się spotkamy? możemy u mnie, poki u mnie jak w klimatyzacji, bo za kilka dni i tu się nagrzeje cholera ;)

i w przedszkolu tez mniej dzieci jest, moze to naprawde wirus?

reklama
Hej
wrocilam do domu bo musze makaron ugotowac bo cora zaraz wraca :tak:
ale upal....zgrzalam sie na tym ogrodzie jak nie wiem ale co nieco pogrzebalam :tak:
piesio tez padniety spi jak dziecko :-D

Larvunia powiem ci ze na pieszo z psiakiem to ide 15-20 minut spacerkiem :tak: a rowerem to 5 minut :tak:

Yolanta to fajnie ze malutki daje znow wam pospac pokaz jakies zdjecia :tak:
PR oby nic powaznego sie nie dzialo wspolczuje w taka pogode byc chorym ani z domu wyjsc ech...oby szybko przeszlo :-)
Ciacho ja to mam fajnie w chalupce zimno,bo na parterze to mam w domu 21-22 st :tak: fajny chlodek jest :-)

Dobra uciekam do kuchni :happy2:

Do góry