reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się i ja:-) zajadam właśnie śniadanko a młoda zasnęła znów, nie dziwie się jej bo samej chce mi się iść w kime:-D nie wiem czy tylko ja mam dziś takiego lenia?:-p nic mi się nie chce kompletnie:baffled: Zuzi jakby katar troszkę minoł ale pokaszluje sporadycznie a mnie to dziś gardeło boli:no: nos mi się jeszcze zatyka ale myślę że przejdzie:tak:No to dziewuszki jeszcze 5 dni mam tylko mojego m dla siebie a w poniedziałek już poligon:-:)-:)-( jak ja wytrzymam 3 tygodnie lub dłużej bo nie wiadomo czy się nie przedłuży?:no::no::no: zarycze się bo ja jak go długo nie ma to tęsknie jak cholera:-:)-:)-(czy któraś mnie przytuli?:-p:-p:-p:sorry:

Marzenka- ja za swoją teściową też nie przepadam i wiem ( choć mi nie mówiła) że ona za bardzo za mną też nie. Ona zawsze ma swoje zdanie i tylko z nim się przeważnie liczy, ciężko jej wytłumaczyć nieraz że się w czymś myli, uparta jak nie wiem

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry

Jezyk zdróweczka kochana dla chłopców
Aniu jak tylko będęw G-wie to bądź pewna, że :-)wpadne.Powodzenia:tak:
Magda Marzenka, Befatka,Nati, Megi :-)

miłego dzionka:-)

Tobie też miłego dnia Beti, tylko nie zapracuj się na śmierć :-) apropo pazurków, to słyszałam że robisz a mogę wiedzieć ile kasujesz? może bym z twojej usługi kiedyś skorzystała bo muszę się za nie wziąść hehe, buziole!!!

Jezyku- to się wczoraj wzruszyłaś, byłaś dumna z synka napewno. Ja na laurkę od mojej Zuzki poczekam tak ze 2 lata ale warto Powrotu do zdrowka dla Kacperka, my też przeziębione, kurczę to chyba z powietrza wiesz?!

Madziu- jak tam miałaś swojego dziś na noc czy ma nocki?

Larvunia- powodzenia w rozkręcaniu interesiku, trzymamy kciuki za pomyślność w tej prawie :-)

Annes- ty znów zabiegana! to kiedy wracasz do domciu?

Katgen to syper że Izka spała już dobrze i że wrócił jej apetyt może teraz już będzie całkiem oki? oby, dosyć przeszłyście :-)

Ostatnia edycja:
beti pracusiu tobie rowniez milego dzionka !!!

dziewczyny jak tak czytam o tesciowych to czy tylko ja mam taki inny gatunek??:-D
ze jest ok i nie nie wpieprza....kurde jak sie ciesze :tak:...

megi zdrowiej kochana ....

bedzie dobrze te 3 tyg szybko zleca masz tu nas wiec bedziesz przychodzic do nas :tak:
a zuzka o ktorej wstala ze juz znowu spi??

ale wam dobrze moj wstal przed 7 i padnie dopiero wieczorem :-(

magda moja teściowa też w ogóle się nie wpieprza.
a Kacperek kiedyś wcale nam nie chorował a teraz przez ten migdałek wszystko szybciej łapie:-(

magda moja teściowa też w ogóle się nie wpieprza.
a Kacperek kiedyś wcale nam nie chorował a teraz przez ten migdałek wszystko szybciej łapie:-(

rozumiem,moja siostra tez w gorzowie usuwala pytalam mame to czekaly pol roku na zabieg ale teraz jest ok i nie choruje tyle co wczesniej :tak::tak:

my sie z mlodym ubieramy i idziemy do marche poki nie pada...

narazie laski :-)

jezyk pokaz jakies nowe fotki Cypusia pewnie sie juz zmienil....papa

reklama
Do góry