Natalko ja pamietam ze w pierwszych tygodniach ciazy mialam ochote na czerwona papryke gdzie u mnie teraz jest to nie do pomyslenia,to lecialam jak glupia na rynek po glupia papryke

a teraz mam jej dosyc:-)u mnie to jakos tak specjalnie zachcianek nie bylo,albo juz nie pamietam:-)
katgen jaki rozmiar sa te huggisy i ile szt ci zostalo i ile chcesz za nie

a moj m ma caly tydzien wolny,przynajmniej mam choc troche luz:-)ma kto sie dzieckiem zajac:-)
ale burza byla,nie dlugo ale akurat bylismy z dawidkiem na podworku pod daszkiem,ale jak tam mocniej grzmialo to ucieklam znim do mamy bo mi sie jeszcze dziecko by wystraszylo,
jakis czas temu pisalam wam o sasiadce ktora mi pomogla z dawidkiem dotrzec do lekarza,ta co ma lumpex,kojarzycie?dziewczyny jak ta baba mnie drazni to nie macie pojecia,taka dociekliwa ze hej,pyta sie kiedy chrzciny,wczoraj np spotkalam ja na klatce a ona zdziwona i do mnie a z kim maly zostal?dzis mowi ze slyszala jak maly plakal,i do mojego ze wczoraj z nim spacerowal a pan to chyba urlop ma!!!!ja pierd.........czy ja sie jej pytam o prywatne sprawy,,nie lubie czegos takiego,a najlepsze jest to ze jak sie wszystko dowie to nawet dowidzenia nie powie tylko odchodzi,,,dziwna jakas,