reklama
chyba wywiało wszystkich.
Ja jestem

Idę zaraz robić amciu bo maluszek włączył ssanie i zrobiłam się głodna

A moja marudzi tak ze juz wysiadamy z Kamilem.
jestem tak wsciekła na fryzure....chcialam Wam pokazac ale mi wstyd
nie panikuj tylko pokaz tak czy siak zobacze cie na zywo

megi17
Mama Zuzi i Pawełka
No wleciałam na moment:-)
Madzia- tak to był Łuki w tych jasnych spodenkach, spisał też nr i mam go jakby co zarejstrować na jakiś poniedziałek jak wróci z poligonu, bo jadą niestety:-
-
-( Wyszłam po burzy na troszkę z Zuzką na dwór pochodziła koło bloku z wózeczkiem i lalą i z płaczem do domku
bo po kałużach chciala chodzić, musimy zainwestować w kalosze 

Do noska mam sól fizjologiczną i psikam a tak daję jej syrop Lipomal na przeziębienie bo przeważnie jej pomaga. Oglądalam fakty i zapowiadają silne burze na zachodzie u nas ło!!!
Madzia- tak to był Łuki w tych jasnych spodenkach, spisał też nr i mam go jakby co zarejstrować na jakiś poniedziałek jak wróci z poligonu, bo jadą niestety:-
bo po kałużach chciala chodzić, musimy zainwestować w kalosze 

Do noska mam sól fizjologiczną i psikam a tak daję jej syrop Lipomal na przeziębienie bo przeważnie jej pomaga. Oglądalam fakty i zapowiadają silne burze na zachodzie u nas ło!!!
Ostatnia edycja:
witam
ja na chwilke
nie nadrobie wszystkiego co naskrobalyscie... kurde mam tyle roboty ze nei wiem za co sie wziasc
dopiero co wrocilam.. ide cos do jedzenia nam zrobic i mlodego kapac...
sciskam Was wszystkie
ja na chwilke
nie nadrobie wszystkiego co naskrobalyscie... kurde mam tyle roboty ze nei wiem za co sie wziasc

dopiero co wrocilam.. ide cos do jedzenia nam zrobic i mlodego kapac...
sciskam Was wszystkie

Larvunia a jak Ci się sprawy ukladają Kochana?? Czy wszystko idzie po Twojej myśli?
Natalka ja wyglądam gorzej niż źle. Przezywam okropnie, Kamil sie drze na mnie.
Ale juz znalazłam jakąś ciekawą chuste
wiec moze cos da radę.
Megi, lubie powietrze po burzy, my mieliśmy też iść ale znajomy wpadl na kawusie
A ja już wykąpana, Izka śpi. Zjadła 180ml!!!!
chyba wraca do zdrowia juz tak porządnie!
Natalka ja wyglądam gorzej niż źle. Przezywam okropnie, Kamil sie drze na mnie.
Ale juz znalazłam jakąś ciekawą chuste
Megi, lubie powietrze po burzy, my mieliśmy też iść ale znajomy wpadl na kawusie
A ja już wykąpana, Izka śpi. Zjadła 180ml!!!!
reklama
Beti a Ty robisz pazurki? tak jakoś czytam sobie Wasze wypowiedzi starsze i doszłam do takiego wniosku
przypomniało mi się że mam Marzenka dla Ciebie pampersy i aha czy jest tu jakaś karmiąca mama? Jezyk prawda? mam paczke cerazzete do oddania.
przypomniało mi się że mam Marzenka dla Ciebie pampersy i aha czy jest tu jakaś karmiąca mama? Jezyk prawda? mam paczke cerazzete do oddania.
Ostatnia edycja:
Podziel się: