reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

:-)witajcie kochane mamusie:-)wszystkiego dobrego:-)
dawidek mi super niespodzianke zrobila na dzien mamy:-):-)wyobrazcie sobie ze spal od 21godziny do 4 rano:szok:a jak sie obudzil to niechcial spac,hehe chyba sie wyspal ale wstalam do niego bo moj wstal by go nakarmic to go tez przebral a ja tylko utulilam i zasnal:-):-)
ja wlasnie robie zupke jarzynowa,
po obiedze idziemy do mamy wreczyc kwiatka:-)
dawidek znow mi pokaszluje wczoraj juz bylo lepiej prawie nic nie kaszlal,moze dlatego ze byl na dworze az 6 godz a jak przyszlismy do domu to znow sie zaczelo,czasem mysle ze alergikiem jest,a kicha:szok::szok::szok:wczoraj to az zgupialam naprawde niewiem co mam myslec,strasznie duzo kichal:-(moze to naprawde jakas alergia.
buziaczki

reklama
wszystkiego najjjj z okazji DNIA MATKI!!!!

[video=youtube;9IWdWCGyaCQ]http://www.youtube.com/watch?v=9IWdWCGyaCQ&feature=player_embedded[/video]

Witajcie Laseczki!
Wszystkiego Naj Naj z okazji Waszego Święta:-D.
Ja będę świętować za rok:)

Megi co do okularów to ja dałam za swoje 160 a zakład pracy zwrócił mi 100 więc ja wydałam w sumie tylko 60 zł:tak:

mój mężuś włąśnie zasnął po nocce a ja spadam robić pranko i rosołek!
Miałam robić pizzę ale będzie jutro :-)

Witam spowrotem
wrocilam padnieta..z torbami :tak::tak:
obralam pyrki zrobilam mizerie i kielbaska piecze sie w piekarniku:-)
bylam w tym ciuszku kasia dla dzieci nic nie znalazlam ale dla siebie wzielam 2 bluzki :-) jedna ciemna na ramiaczkach super jest :-)...
zachaczylam jeszcze o tesco :tak:

a po drodze spotkalam i gadalam z twoim kamilem czy oby on napewno jest wpracy??:-D:-D zartuje sobie byl po jakas konewke w sklepie :tak:

Annes a ty w domu czy u tesciow? bo widzialam ze balkon masz tak na szeroko otwarty :-)..

natala a twoj m tez ma nocki? gdzie on pracuje bo zapomnialam czyzby tez w jw??

megi wyslalam ci sms z numerem dentysty ale nie wiem czy ty masz komore czy twoj zabral ze soba....dzis ma czynne do 15...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Madziu,tak odebrałam eska dzięki ci. Mój mi zostawił telefon a wziol swój no to za bardzo nie ma po co dziś tam iść bo pocałuje klamkę a może jak masz coś na koncie to dasz mu eska by się nie fatygował dziś bo ja wiesz konto zablokowane hehe no ale oczywiście Madziu nie nalegam najwyżej się przejdzie nic mu nie będzie :-)

Do góry