reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam się i ja.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DLA MATKI DLA WAS MAMUŚKI!!!!

a ja juz na nogach.....Izka nie da pospac. Na noc zjadła 150ml mleka z tym sinlackiem(kazala doktorka) i spala do 6. ale budziła sie z piskiem, musialam wstac przytulic itp. takze nei zbyt wyspaa jestem.

a teraz dorwala sie do szafki Kamila w której trzyma majtki i skarpetki i.....juz wszystkie sa na podłodze w całym pokoju.

Ja cos sie zle czuje. ale wiem chyba co jest przyczyna. ostatnio prawie nic nie jem.....po pierwsze ze mi sie nie chce a po drugie ze chce schudnac.

może dziś wybiorę się do fryca? jak coś to dam znać.

Beti a Ty jak dzisiaj pracujesz?

reklama
Madzia- ty z kawusią a ja z pluschem witaminowym:-D bo coś mnie bierze i z nosa mi leci wrr...:baffled: tak wogóle jakie masz dziś plany na dzionek? Łuki dziś po pracy idzie do twojej sąsiadki dentystki się zarejstrować ciekawe czy wogóle ona będzie w tym gabinecie ok 16:00:confused:

a no planow jako takich brak ...
ide okolo za jakies 30 minut na miasto a pozniej obiad i takie tam...
popoludniu pewnie plac zabaw za kosciolkiem jak ktoras chce niech przyjdzie :tak::tak:

a denstyska roznie przyjmuje trzeba bylo spisac sobie telefon i moglby sie zarejestrowac telefonicznie :tak:

a byliscie zalatwiac jakies sprawy w gminie?? co wtedy mowil?

witam się i ja.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DLA MATKI DLA WAS MAMUŚKI!!!!

a ja juz na nogach.....Izka nie da pospac. Na noc zjadła 150ml mleka z tym sinlackiem(kazala doktorka) i spala do 6. ale budziła sie z piskiem, musialam wstac przytulic itp. takze nei zbyt wyspaa jestem.

a teraz dorwala sie do szafki Kamila w której trzyma majtki i skarpetki i.....juz wszystkie sa na podłodze w całym pokoju.

Ja cos sie zle czuje. ale wiem chyba co jest przyczyna. ostatnio prawie nic nie jem.....po pierwsze ze mi sie nie chce a po drugie ze chce schudnac.

może dziś wybiorę się do fryca? jak coś to dam znać.

Beti a Ty jak dzisiaj pracujesz?

dziekujemy !!!!:-)

a ty kochana sie nie odchudzaj tylko jedz sniadanko :tak::tak:
a ten sinlac to hani tez dawalam ale jej to nie podchodzilo :no::no:

Madzia-no nie pomyśleliśmy by spisać nr tel ale jak co to idzie tam to się zorientuje bo na drzwiach napewno pisze:tak:a wczoraj to byliśmy na pkp i pks spisać odjazdy do Poznania jak byśmy w sierpniu chcieli jechać, przy okazji Łukasz sprawdził tę przechodnię co tam jest na Powstańców i nie trzeba tam meldunku bo z tym zameldowaniem to musi iść z nami właścicielka mieszkania z księgą wieczystą ale ma mieć tylko na każde z nas aktualne ubezpieczenie z woja ale jeszcze pomyśle którą przechodnie wybrać:tak:

u denstysty to na szybie pisze na drzwiach nie ma nic...:no::no:
jak chcesz to spisze ci telefon i jak wroce to ci napisze :tak: bo ona nie przyjmuje codzien ma roznie raz na rano a raz popoludniu :tak:

a na powstancow chodzi ci o taka przychodnie tam na pkp??
moj m tam chodzi do lekarza medycyny pracy jak trzeba to jest ich lekarz zakladaowy ...

dobra my juz ubrani spadamy na miasto..
buziaki papa

tak właśnie tam na pkp a nr możesz spisać chyba że mój pomyśli hehe, to do zaś, papa
Dobra to ja też narazie mykam ogarnąć mieszkanko jak mała jeszcze śpi, tymczasem...

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie Mamuśki Solenizanki
Katgen -dzieki :-)Jak dzis Izulka sie czuje??A Ty matka bierzesz jakies witaminki??Jesli nie to zacznij bo nam padniesz jeszcze:tak::tak:
Ja dzis wstałam o 7,30jak dla mnie to środek nocy.;-):-DDzis zajmuje sie Filipem i to dlatego.Kaya własnie zarzuciła focha i wydziera sie w łózeczku-sprawdza mnie skubana na ile moze sobie u matki pozwolic
U nas leje jak z cebra od kąd otworzyłam tylko oczy jak sądze cały dzien bedzie lac.Oby nie cały tydzien bo tak tez moze byc
Beti dalej ma takiego grocha pod powieką z rana mocniej puchnie a w południe tylko widac ze cos tam jest ręce mi juz opadaja
Megi zdrówka dla Was
Dobra musze uciekac bo facet głodny wrócił i od drzwi krzyczy -daj mi jesc kobieto.
Jeszcze zajrza miłego dnia -Matki;-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUŚKI Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA​
:-):-):-):-)

jessooo ale naskrobałyście od rana:-)

Larvunia zadzwonie do Cie wieczorkiem i powiem co i jak z autkiem:-)
Megi brakuje mi wolnego uwierz
Kasiu dzis jestem w studio:-)

idę po kawe

Edit: Befatka ładnie to tak pisać jak nei widzę :-) :-) witaj kochana:-)

reklama
nie nie biorę żadnych witamin. wiem wiem wiem źle robie, wiem bo mam zawroty głowy i włosy mi wypadaja garsciami. ale ja czasu nie mam ciagle cos...
Beti moze dzis uda mi sie wpasc wkońcu:)

Do góry