Hej ponownie :-)
wrocilismy ale upal..
kupilam sobie na rynku bluzeczke i dla hani rybaczki :-)
beti nie wiem o co kamam ale tez trzymam kciuki :-)
Marzenka to ci rosnie mlodyw oczach,fajnie ze ma apetyt...:-)
Jezyk to ciezka noc za toba ale dobrze ze sie cypus wyspal i odrazu lepiej ..kiedy wpadasz do miedzyrzecza na spacerek?? nie wybierasz sie czasem?? :-)
Kasia oj trudno powiedziec czemu zwymiotowala...ale jak idziesz do lekarza to zapytaj moze trzeba isc jeszcze z nia na jakas kontrol moze by cie to uspokoilo :-)...
a ja wlaczylam pranie ladna pogoda to zaraz wyschnie :-)
wrocilismy ale upal..
kupilam sobie na rynku bluzeczke i dla hani rybaczki :-)
beti nie wiem o co kamam ale tez trzymam kciuki :-)
Marzenka to ci rosnie mlodyw oczach,fajnie ze ma apetyt...:-)
Jezyk to ciezka noc za toba ale dobrze ze sie cypus wyspal i odrazu lepiej ..kiedy wpadasz do miedzyrzecza na spacerek?? nie wybierasz sie czasem?? :-)
Kasia oj trudno powiedziec czemu zwymiotowala...ale jak idziesz do lekarza to zapytaj moze trzeba isc jeszcze z nia na jakas kontrol moze by cie to uspokoilo :-)...
a ja wlaczylam pranie ladna pogoda to zaraz wyschnie :-)
przynajmniej na kilka godzin
Mój dzisiaj ma wolne to korzystał ale musiał iść na parę godzin do roboty( ma fuszkę) zawsze to jakaś dodatkowa kasa, więc ja mam czas by popisać
najważniejsze żeby piła i to dużo tak mi lekarze zawsze powtarzali jak moja nie jadła a głód sam przyjdzie ale najlepiej jak powtórzysz badania choć wiem że jesteś już tym nie mało zmęczona, nie wiem co poradzić...szkoda mi was:-( ale bądż cierpliwa
,no i bylam teraz w drodze powrotnej w sklepie i wiedzialam ze mam cos kupic no i jak zwykle zapomnialam,a niechce mi sie leciec do sklepu