reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ponownie :-)
wrocilismy ale upal..
kupilam sobie na rynku bluzeczke i dla hani rybaczki :-)

beti nie wiem o co kamam ale tez trzymam kciuki :-)

Marzenka to ci rosnie mlodyw oczach,fajnie ze ma apetyt...:-)

Jezyk to ciezka noc za toba ale dobrze ze sie cypus wyspal i odrazu lepiej ..kiedy wpadasz do miedzyrzecza na spacerek?? nie wybierasz sie czasem?? :-)

Kasia oj trudno powiedziec czemu zwymiotowala...ale jak idziesz do lekarza to zapytaj moze trzeba isc jeszcze z nia na jakas kontrol moze by cie to uspokoilo :-)...

a ja wlaczylam pranie ladna pogoda to zaraz wyschnie :-)

reklama
:-)witajcie popoludniowo:-)
gdzie sie wszystkie podziewacie?moj wlasnie przyszedl z dawidkiem do domu,po poludniu chcialam ja z nim isc do miasta,ale dawidek nie chce nic jesc pewnie przez pogode i zasypia mi wlasnie z gola pupa:-)
ja ogarnelam domek,zrobilam pozadki w szafie u dawidka i musze teraz popakowac w worki i do piwnicy zaniesc trzeba to co za male,tylko jak popakowac zeby to wszystko przetrwalo?
mamy jzu wybranych rodzicow chrzestnych dla dawidka:-)teraz tylko isc do ksiedza i dogadac sie co i jak.heh ciekawe jak to bedzie.
BETI pamietasz o sesji zdjeciowej na chrzciny tak?mam nadzieje ze trafi sie tak ze bedziesz miala wolny termin.
jak tam w jw bylo?
dobra ide do moich chlopow moze sama zasne:-)

Cześć dziewczyny:-) nareszcie mam kompa do swojej dyspozycji:tak: przynajmniej na kilka godzin:-D Mój dzisiaj ma wolne to korzystał ale musiał iść na parę godzin do roboty( ma fuszkę) zawsze to jakaś dodatkowa kasa, więc ja mam czas by popisać:-D:-D:-D
Madziu- dzięki za wczorajszą gościnę, fajnie było pogadać:tak: Zuza szybko nam zasnęła, już ok 20:00. Dziś byłaś w ciuszku czytałam, musimy się kiedyś razem zgadać i pójdę okikać może znajdę coś dla siebie lub mojej pyrki:tak:Zarejstrowałam się do ginka na 17. 06 w samą rocznice ślubu:-D z moim też byłam w szpitalu bo oddawał krew i z 2 godziny nas nie było w domciu aż Zuza przyszła do domu obsiurana, tak się poiła soku bo zabrałam z sobą haha;-)
Kasiu- jedne problemy się skończyły a teraz znów problem z tym że Izka nie chce jeść,a może faktycznie dlatego że jest ciepło i nie ma petytu:confused: najważniejsze żeby piła i to dużo tak mi lekarze zawsze powtarzali jak moja nie jadła a głód sam przyjdzie ale najlepiej jak powtórzysz badania choć wiem że jesteś już tym nie mało zmęczona, nie wiem co poradzić...szkoda mi was:-( ale bądż cierpliwa:tak:
Magda- super te kwiatuszki, widziałam na allegro, żeby moja miała swój kąt to bym jej z chęcią go urządziła hehe

Gdzie Wy się podziewacie laski? jak mam wolny komputer to żadna nie siedzi:-) przyjdzie mój i klapa, będe musiała mu zejść z kompa i masz ci babo placek:-(
Katgen- jak Izunia się dziś czuje?
Annes- co tam słychać??
Wiecie dziewuszki co? weszłam na allegro i znalazłam taką zadygistą lalkę że aż mi oczy wyszły nazywa się Cudna ANGELINA Reborn niemowlę 54cm- jak żywa! oczy, rzęsy normalnie jak dziecko, normalnie cudna no a cena??? haha też cudna aż mnie zszokowało :-) ale żebym mojej taką sprezentować to mój musi na misje jechać chyba i zarobić :-) :-)

Ostatnia edycja:
hej i ja na chwile wpadlam:-)
wlasnie wrocilamz dworu bylismy na placu zabaw i na lodach
ale ciepelko :-)

teraz ide cos zjesc bo glodna sie zrobilam i kawke wypic...

Marzenka ciekawe jak bedzie u was z ksiedzem roznie reaguja jak nie ma sie slubu sama wiem cos o tym :tak::tak:...macie spoko ksiezy??

megi fajnie ze podobalo wam sie w sumie to nie taki odlegly az termin..a ksiazeczke wyrobilas tez sobie??

dobra spadam pranko sciagnac papa:-):-)

Madziarena- a ty gdzie się ukrywasz pewnie się uczysz???:confused:;-)

Madzia- ja tylko nową kartę założyłam aby się dostać a książeczkę rumowską to nadal mam tą starą. Idę do Krukowskiego i przyjmuje od 12-13 w południe, mam nadzieję że Łuki jednak nie pojedzie na ten poligon bo inaczej z Zuzką do lekarza... a co tam wejdę i wyjdę najwyżej na ręce ją wezme :-) narazie mam 3 tygonie pomyśle póżniej :-)

Głowa mnie znów pobolewa, chyba zrobię drugą już dziś kawkę. A może od tego boli, że okularów nie noszę a powinnam bo już w podstawówce miałam zapisane, jakiś dłuższy czas nosiłam, potem odrzuciłam jebo mnie oczy i głowa bolała od nich, teraz już napewo mam inną wad wzroku, jak ostatnio pytałam w tym W...expres ile za okulary bym dała z badaniem wzroku to też oczy zrobiłam ale czuje że muszę nosić bo już literki mi się niekiedy zlwają i oczy bolą, trzeba się poświęcić i wydać kesz niestety :-(

Ostatnia edycja:
hej ja właśnie wrociłam ze świetlicy wiejskiej przygotowujemy z dzieciakami dzien matki. Ja dokładnie ucze je układu hip-hopowego.
Magda- Paweł dzis pojechał. Jestem mama na całego. Ciezko mi tylko przyzwyczaic sie do tak wielkiego domu Natalka mi ciagle z oczu znika. Ale za to Wiki sie nia zajmuje jak wraca ze szkoły:-D
Kasiu- co tam tesciowa mowiła??? jak sie obcielaś???
Lece bo zaraz ide do swojej mamy

hej hi halo :-):-):-)

ja wlasnie wrocilam bylam na dworze pod blokiem i byla u nas Kasia z izunia i Kamilem...
a szymon zrobil kupe i nawet nikt nie wyczul hehe :-D:-D

annes to masz co robic hehe....a jak tesciowa dobrze kiedy wraca??

ja juz dzis raczej nie zajrze wiec do jutra kobitki!!!
:-)

witaj larvunio:-)
jak tam bylo u babci?milo spedzilas czas?
my dopiero z dworku przyszlismy,
madzia u nas ksieza to roznie,wiem ze jeden jak sie da kaske to zrobi bez problemu,ale jka bedzie to niewiem,zastanawiam sie zeby zrobic przekret jako samotna matka,no bo skad beda wiedziec,przeciez nie mamy slubu,a wiadomo ze ojciec dziecka bedzie na chrzcinach,a potrzebne sa dane ojca?bo jak tak to lipa?
dawidek dzis malo je ale to pewnie przez ten kleik bo syty,wiec dzis zjadl tylko o 7, 10,16 no i do tej pory niechce tylko ciagle gadamy i sie smieje jak zadowolone dziecko,wiec rozumiem ze to przez pogode:-)
beti nasza kochana gdzie sie podziewasz?jak tam bylo w jw?
megi a twoj bedzie sie wybieral do afganu jak tylko bedzie okazja?
wiecie co ja dzis zrobilam:confused:przez przypadek rozsypalam cukier w cukierniczce,no i wiecie luz ja wchodze do kuchni robie se kawke i patrze ze cukru nima:szok:,no i bylam teraz w drodze powrotnej w sklepie i wiedzialam ze mam cos kupic no i jak zwykle zapomnialam,a niechce mi sie leciec do sklepu:szok:
katgen dawaj tu zdjecie z nowa fryzurka:tak:

reklama
Do góry