reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Laseczki!

Megi-Ciebie zabić to mało! czy Ty chcesz oślepnąć za 10-15 lat?? Do okulisty i po okulary! Ja muszę nosić i noszę:tak:. I nie radzę kupować w v.optyk bo tam mają kosmiczne ceny. Mogę polecić Ci super salon w Świebodzinie-okulary robią od ręki jeśli mają szkła. Ja za swoje dałam łącznie 160 złotych co moim zdaniem jest mało w porównaniu z okularami które kupowałam w VO. Optyk jest na Kolejowej- wchodzisz i mówisz,że potrzebujesz niedrogich oprawek-więc ona szuka takie które nie są drogie i odpowiednie dla Ciebie. Poza tym są to okulary droższych marek (końcówki kolekcji dlatego są tanie) więc są ładne i solidne:tak:.

Marzenka a Ty ciesz sięże synek ma apetyt!

Katgen wspólczuję Ci ale mam nadzieję,że małej się poprawi.

Beti to ja Cię też będę musiałą wypożyczyć jako fotografa:-D

Befatka gdzie Ty się podziewasz??????

Magda ja dzisiaj też byłam na rynku w M-rzeczu i mało na nim nie padłam. Głupia jestem i wybrałam się w ten skwar na zakupy. Cały dzień się źle czułam ale to tylko dlatego,że na śniadanie zjadłam bułkę słodką a powinna zacząć od chlebka z masłem albo sucharka:-D.
Głupota nie boli:)

reklama
hej cioteczki:-)
ja tylko na chwile, bo mam urwanie głowy, brać zlecenia na zdjęcia w Męczennikach to nie jest dobry pomysł:-):-):-):-), mają masakryczne światło żółte, które wpada z góry i ciężko ustawić balans bieli, w sumie na szatki balans ustawiłam, ale tło i tak żółtawe lekko i w tle rodzinne paparazzi, więc za ciekawie nie wygląda, zdecydowałam, że powycinam wszystkie dzieciaczki i wstawie w nowe tło, a wymyśliłam sobie, że chłopcy w niebieskie z kielichem, a dziewczynki w różowe:-) i tym sposobem narobiłam sobie pracy do rana:-):-) 51 dzieci:-)a jeszcze czeka mnie reklama dla gościa na auto, jutro przyjdzie, nocka z głowy:sorry:
Marzenka byłam w JW pogadałam sobie z szefem:-) ja swoje on swoje, coś ciężkiego wisiało w powietrzu, ale generalnie na koniec kawe wypiliśmy:-):-)
Nati byłaś na rynku i nie wpadłaś do mnie???? o której byłaś?
Kasiu sorrki, że nie odpisałam na esa, ale akurat miałam przeprawe z szefem:eek::-)
Larvunia super,że jesteś:-)
Befatka jak tam jęczmień?, mam nadzieje, że to już wspomnienie
Madzia buziaki dla mojej modelki i Szymka:-):-)

buziaki kochane, wracam do ro:-)

Beti byłam chwilę po 11. Gdzie następnym razem mam Cię szukać???
Tak w ogóle to muszę się Ciebie o coś zapytać. Mam sony cyber shota DSC-H50 i w ogóle uwielbiam robić zdjęcia ale nie kumam czaczy z balansami bieli i z czymś jeszcze ale nie pamiętam. Daj mi korki Kochana:-)

to moje gg:12334147
i numer tel: era:608141511

Nati o tej godz to fakt nie było mnie, byłam jeszcze w JW i walczyłam z szefem:angry::-)
już Ci pisze na gygy gdzie:-):-):-)

dziendoberek kochane :tak:
ja juz sie szykuje do gorzowa..., musze byc dzis wczesniej mam kilka spraw do zalatwienia. Wroce pewnie wieczorem. Kurde jaka kicha miec jedno auto i byc uzaleznionym od meza :dry:

Milego dnia !!!!

ps.beti jeszcze sie odezwe odnosnie autka. Sorki za sytuacje.

Dzien dobry ja z kawa....:-)
m poszedl do wyra spac,szymon patrzy bajke a ja zjadlam sniadanko i nic mi sie nie chce !!!
mam dzis strasznego lenia !!!

Larvunia kobieto zwolnij ales ty zalatana !!! powodzenia
:-)

Siemka laseczki:blink:Ale dziś wstałam z zachrypniętym głosikiem:baffled: nawet mojej Zuzi coś rzęży w klatce piersiowej i troszkę pokaszluje:-(dlatego już syropek poszedł w ruch... poczekamy jak nic o nie da to do lekarza, kurczę co to za wirusy w tym powietrzu wiszą:wściekła/y::oo2:

Marzenka- mój jest jakby co chętny do Afganu niestety:no: ale wyjazd planowany jest dopiero na jesień 2010 lub na wiosnę 2011 dlatego nie zawracam sobie narazie tym głowy:tak:szkoda moich nerwów:tak:a jak tam Dawidek, zdrowy?

Natalko- wiem że nie dbam o siebie ale obiecuję że te okularki kupię, bo mój mnie już wyzywa że oślepnę a u nas w rodzinie panuje dużą wada wzroku:blink:zawsze jakoś szkoda mi wydać kase bo wolę przeznaczyć ją dla Zuzi lub na coś dla mojego m:sorry2:taka już jestem wolę dać komuś niż sobie;-)

Madziu- witaj kochana, widzę że wczoraj znów miałaś gości:-) wasze drzwi się nigdy nie zamykają:-D i jak tam Izunia Kasi, wyrażniejsza już?

Beti- ty to wiecznie zajęta:-) pracocholiczka z ciebie co? pewnie nocka zarwana? biedactwo:happy2:

Ale wczoraj mój był na mnie zły... ja oglądałam M jak miłość a jak się skończyło to wskoczył na mega hit który zapomniał że leci a chciał go oglądać a tam już koniec filmu prawie ale miał nerwa odwrócił się tyłkiem do ściany i nie gadał ze mną:-) :-) :-) a ja chciałam się ładnie nim wczoraj zająć ech...jego strata :-) dopiero dziś zapomniał chyba że się na mnie złości haha

Ostatnia edycja:
Witaj megi zdrowka dla was,nie chorujcie nam :-):-)

ale powiem ci ze szymon tez cos zaczyna dzis kaszlec a wczoraj bylo ok :tak:
a izunia tak wyglada na zdrowa jakby nic jej nie bylo naprawde :tak:

moj tez nieraz zalapuje takiego nerwa jak chodzi o jakis film tylko my to mamy 2 telewizory wiec jak trzeba idzie do corki ogladac jak mu ona pozwoli :-D:-D

a ja znow musze chyba wybrac sie na rynek kupic dla hani rajstopy na jutro na przedstawienie,moze jak tam juz bede zajde do tego nowego ciuszka kolo tesco..bo juz tyle osob mi o nim mowilo ze musze isc kuknac co tam maja hehe :-)

megi a twoj juz dzis w pracy??

Madzia- ty z kawusią a ja z pluschem witaminowym:-D bo coś mnie bierze i z nosa mi leci wrr...:baffled: tak wogóle jakie masz dziś plany na dzionek? Łuki dziś po pracy idzie do twojej sąsiadki dentystki się zarejstrować ciekawe czy wogóle ona będzie w tym gabinecie ok 16:00:confused:

reklama
Do góry