witam się i ja.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DLA MATKI DLA WAS MAMUŚKI!!!!
a ja juz na nogach.....Izka nie da pospac. Na noc zjadła 150ml mleka z tym sinlackiem(kazala doktorka) i spala do 6. ale budziła sie z piskiem, musialam wstac przytulic itp. takze nei zbyt wyspaa jestem.
a teraz dorwala sie do szafki Kamila w której trzyma majtki i skarpetki i.....juz wszystkie sa na podłodze w całym pokoju.
Ja cos sie zle czuje. ale wiem chyba co jest przyczyna. ostatnio prawie nic nie jem.....po pierwsze ze mi sie nie chce a po drugie ze chce schudnac.
może dziś wybiorę się do fryca? jak coś to dam znać.
Beti a Ty jak dzisiaj pracujesz?
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DLA MATKI DLA WAS MAMUŚKI!!!!
a ja juz na nogach.....Izka nie da pospac. Na noc zjadła 150ml mleka z tym sinlackiem(kazala doktorka) i spala do 6. ale budziła sie z piskiem, musialam wstac przytulic itp. takze nei zbyt wyspaa jestem.
a teraz dorwala sie do szafki Kamila w której trzyma majtki i skarpetki i.....juz wszystkie sa na podłodze w całym pokoju.
Ja cos sie zle czuje. ale wiem chyba co jest przyczyna. ostatnio prawie nic nie jem.....po pierwsze ze mi sie nie chce a po drugie ze chce schudnac.
może dziś wybiorę się do fryca? jak coś to dam znać.
Beti a Ty jak dzisiaj pracujesz?
bo coś mnie bierze i z nosa mi leci wrr...
tak wogóle jakie masz dziś plany na dzionek? Łuki dziś po pracy idzie do twojej sąsiadki dentystki się zarejstrować ciekawe czy wogóle ona będzie w tym gabinecie ok 16:00