marzenka21
Fanka BB :)
:-)witajcie kochane mamusie:-)wszystkiego dobrego:-)
dawidek mi super niespodzianke zrobila na dzien mamy:-):-)wyobrazcie sobie ze spal od 21godziny do 4 rano
a jak sie obudzil to niechcial spac,hehe chyba sie wyspal ale wstalam do niego bo moj wstal by go nakarmic to go tez przebral a ja tylko utulilam i zasnal:-):-)
ja wlasnie robie zupke jarzynowa,
po obiedze idziemy do mamy wreczyc kwiatka:-)
dawidek znow mi pokaszluje wczoraj juz bylo lepiej prawie nic nie kaszlal,moze dlatego ze byl na dworze az 6 godz a jak przyszlismy do domu to znow sie zaczelo,czasem mysle ze alergikiem jest,a kicha

wczoraj to az zgupialam naprawde niewiem co mam myslec,strasznie duzo kichal:-(moze to naprawde jakas alergia.
buziaczki
dawidek mi super niespodzianke zrobila na dzien mamy:-):-)wyobrazcie sobie ze spal od 21godziny do 4 rano
a jak sie obudzil to niechcial spac,hehe chyba sie wyspal ale wstalam do niego bo moj wstal by go nakarmic to go tez przebral a ja tylko utulilam i zasnal:-):-)ja wlasnie robie zupke jarzynowa,
po obiedze idziemy do mamy wreczyc kwiatka:-)
dawidek znow mi pokaszluje wczoraj juz bylo lepiej prawie nic nie kaszlal,moze dlatego ze byl na dworze az 6 godz a jak przyszlismy do domu to znow sie zaczelo,czasem mysle ze alergikiem jest,a kicha

wczoraj to az zgupialam naprawde niewiem co mam myslec,strasznie duzo kichal:-(moze to naprawde jakas alergia.buziaczki
.