reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Natalka ty to robisz pyszne zarcie takie wyszukane :-):-)
ja z tej strony robie murzynka wychodzi pyszny :tak:...

Katgen pewnie zia zjadla tego 1 golabka hihi
ale pyszny obiadek serwujesz chyba sie wprosze lubie karkowke :-):-)

marzenka to zawies mu ta karuzelke zobaczysz bedziesz miala troche spokoju jak bedzie lezal i z ciekawieniem na nia patrzal
:tak:
:tak:...

reklama
Marzenko to ja później zrobie bo teraz Kacper śpi i nie chcem go obudzić... A Ja jak Kacper skończył 3mieś to zapragnęłam 2maleństwa... jeszcze ostatnio była u mnie koleżanka z 7tyg to już wogóle... teraz pracuje i będe sobie wyższą umowe załatwiać jak coś, no ale nie zdecyduje sie póki mieszkamy w bloku na 2pokojach... jesienią sie wyprowadzamy prawdopodobnie na wieś do 3pok domku to po nowym roku chcem sie starać...

Tak piszecie o tym jedzeniu a ja dalej mam pustke... ale mam też 3gołąbki w zamrażarce... uwielbiam

Jeśli chodzi o huggisy to mi w nich Kacper całą nocke przesypia... i babydream z rossmana też mu tak długo wytrzymują, a pampersy są jakieś małe...

Wogóle nie wiem czy widziałyście, od poniedziałku w biedronce są niekapki, butelki, gryzaki, smoczki i inne pierdoły a od jutra mają być ciuszki... akcesoria są po5zł a ciuszki nie pamiętam po ile będa...

No Madzia trza bylo mowić szybciej to bym wiecej mięcha kupila;)
A ja mam zawsze wyliczone, bo Kamil sie wkurz ajak za duzo zrobie bo później musi na umór jesc:)

Chciałam isc na spacer ale tak wieje ze sobie daruje.

Co do maty to moja lubiła i lubi nada. A karuzelke? u mnie sie nie sprawdziła zupełnie. Własnie niedawno ją sprzedalam.

moje dziecie wlazlo pod biurko i chyba robi kupe :-D:-D

kasia a moj jest szczesliwy jak zostaje sie jakies miecho albo ziemniaki z obiadu wtedy odgrzewa i je sobie na kolacje :tak::tak:

moj chlop ogolnie duzo je a nie widac po nim hehe :-)

bo wlasnie madzia anie widac po nim:-)wlasnie zamonotowalismy ta karuzele hehe ale sie patrzy,na poczatku nic tylko sie cieszyl jak ta melodyjke slyszal,a teraz schowalam sie bo ciagle na mnie patrzal i muzyczka sie skonczyla i tak se lezy i kuka na te zabawki:-)a mam takie plastykowe na konikach:-)od brata:-)
moj to najbardziej schaboszczaki lubi ale musze zaczac jakies inne mieso robic bo od tych schaboszczakow zwariowac idzie,przynajmniej ja
kasiu ja poczekam do wieczora:-)a jak tam z asia masz kontakt?no wlasnie gdzie sie podziewa asia nasza blondi?:-)

wrzucilam foto do galeri a co...:-)

marzenka ja tez mialam taka zwykla plastikowa jakies misie kolorowe tania ale fajna...
i teraz oddalam kuzynce dla majki :-)...jak bylismy...

Madzia - tak wczoraj o 7 rano był tam Paweł czapke brał dla małej bo gdzies zapodziałam.
Ja jestem u moich rodziców bo tata nie w pracy a Nati go uwielbia. Teraz Padła akurat. Myśle co na objad zrobic.
Pogoda do tyłka

A co do zabawek Nati znowu mate to tylko targała a koruzele kochała. Do dzis wisi nad łóżeczkiem.
Zabawki edukacyjne sa świetne tylko że nudza sie szybko:tak: tak jak pisałyście fajniejsza jest butelka klamerki itp

Kasiu- wkoncu dzis rano trafiłam na Kamila heheh
A Agata mowiła że Izulka podrywała Tomka:-D Ogladalismy ta nowa fotke na nk i Paweł stwierdził że Izula jest już ładna fajna dziewczynka. I zalicza sie do grupy tych najśliczniejszych dziewczynek heheh:-D

Ostatnia edycja:
kasiu wlasnie mi przypomnialas ze mialam isc do biedronki po ta siatke na wozek:-)
kochane powiedzcie mi bo od tego czasu jak mu daje kleik to mu sie odbija tylko raz no czasem dwa ale to sporadycznie.no i niewiem czy nic mu nie bedzie czy brzusio nie bedzie go bolal.
powiem wam ze jak on juz taki wiekszy sie teraz zrobil to ja jakos mam wiecej czasu dla siebie jakos lepiej jest,jak idziemy na miasto i nie spi to biore go na lezaczek i do lazienki idziemy,ja sie szykuje i tak se gadamy a on patrzy duzymi oczami,tak samo do kuchni to tez tak:-)i co najwazniejsze juz nie poplakuje wieczorami jak 2 tygodnie temu,chyba ta woda koperkowa mu pomogla,ale od tygodnia mu nie daje i tez jest ok:-)
wiecej gada niz placze:-)

reklama
Do góry