reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho no niestety taka droga, sama nie mogłam w to uwierzyć i M dzwonił po dwóch sklepach., dlatego założą nam używkę, a auto już swoje lata ma, przez trzy lata jeździłam prawie bez awaryjnie, a od pół roku ciągle coś się dzieje.

Powiem Ci, że nam taki spacerek dobrez zrobił, my ciagle ze żlobka do domu tylko, potem ewentulnie jeszcze plac zabaw w pobliżu, a nawet jak idziemy na spacer to w okolicach górczynu. Teraz trochę połaziliśmy, młody sie zmęczył,ale dzielny był, ani raz nie nudził że nogi bolą.
W autobusie cieszył się, on tylko kilka razy jechał i za każdym razem to atrakcja:-)

reklama
aneteczka ja tez mam załamke. wlasnie moj pojechał z tatą odholować samochód znów pod dom, a jutro do gorzowa, bo ten mechanik nie ma komputera i nie znalazł co mu jest. no szlag jaśnisty. mowi najpierw ze cylinder nie działa jeden, pozniej że może katalizator, ale generalnie rozkręcił co mogl i nie znalazł usterki. no jestem załamana, bo w gorzowie do autoryzowanego mechanika citroena, ale tam koszą jak za zboże. same amortyzatory wymienialismy tam, to bylo 550zł. wiec ja mam załamke. kasy pojdzie w ciul pewnie.

future no czesci drogie dajcie spokoj przeciez to tylko kawal metalowej skorupy ale swoja droga jezdzic czyms trzeba jakby ktos mial kompa z programem do was to nie musielibyscie jechac do serwisu ale komp wykryje tylko usterke elektronicznie sterowana jezeli to cos mechanicznego nie pokaze wam:-(
u nas 500zl jeden amortyzator kosztuje:confused2:
laski a wy gdzie wcielo was?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pojechalam po zakupy :-D maly ruch wiec smignelam autem, ale w sklepie ludzi troche bylo:eek:
wieczorowe pustki:confused2:
future dzisiaj wszystko majatek kosztuje, zarcie coraz drozsze i cala reszta a szkoda gadac i sobie nerwy szarpac:confused2:

hejka

ja zaraz do pracy, dzieciaki już wstały. dwa tygodnie i się wyprowadzam, trzeba się pakować a nie mam czasu.

hej kroma - jak ja ci zazdraszczam.... my jeszcze w polu. dziś menżu fundamenty pod ścianki działowe wylewa. ale tylko w tej połowie co z cegły stoi, narazie tej drewnieanej nie ruszamy.

ja wstałan na siku i z dusznością. mega masakra. Myślałam, że dotrzymam do porodu bez chorobska. no zobaczymy, może się jeszcze uda.

no i dziś kończe 35 tydzień jupi jupi.......czyli zaczynam 36 ;)))

Hej
Ja już w pracy ...
Kroma super - cieszę się, że już blisko do przeprowadzki - nie ma to jak na swoim. Daj później fotki jak się urządziliście ;)
Future czyli juz pora - niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba :)
Ciacho taki spacerek dobrze robi - ja z małą wcaoraj od 16 do 20 na rowerze jeździłam po okolicy, i to na kawke do brata to pogaduchy u mamy potem siostra i tak czas zleciał.
Aneteczka a co za imię dla chłopca Ci się podoba ?
Ja wczoraj kupiłam w sklepie małej kurtkę na jesień - wzięłam troszkę większą co by na dłużej miała :)
Uciekam workować - SPAAAĆĆĆ ...

reklama
dzien dobry
zapowiada sie piekne dzien :-) madziarena milej pracy a co do spaceru to ja codziennie gdzies naginam na nogach:tak:
kroma najdziesz czas bedzie sie pakowac caly weekend a ile rzeczy wyrzucisz zawse tak jest
future to teraz juz rownia pochyla;-):-D

Do góry