reklama
blond_20
Czarownica
Natalka mi sie Tatanka nawet podoba.koledze sie rok temu corka urodzila i miala byc Tatianka albo Nadia wlasnie i wyszlo ze Tatianka i teraz jakos lubie to imie
Kasia to rzeczywiscie pewnie to prawda.Twoje szczescie ze jej dobrze nie znalas...smutne i przerazajace to
Kasia to rzeczywiscie pewnie to prawda.Twoje szczescie ze jej dobrze nie znalas...smutne i przerazajace to
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hejka laseczki, wpadłam na chwilkę powiedzieć wam dobranoc i mykam do mężusia
Kurczę Zuza mi wogole mleka nie ruszyła na noc, jak nigdy może ją gardełko boli, nie wiem ale naleśnika to dziś całego wpyliła
Beti- ja do Ciebie się zgłoszę na pazurki coś na początku lipca jak mój wróci na spokojnie z poligonu ok?
;-)
DOBRANOC LASKI!!!!!

Kurczę Zuza mi wogole mleka nie ruszyła na noc, jak nigdy może ją gardełko boli, nie wiem ale naleśnika to dziś całego wpyliła
Beti- ja do Ciebie się zgłoszę na pazurki coś na początku lipca jak mój wróci na spokojnie z poligonu ok?
;-)DOBRANOC LASKI!!!!!

Marzenko to jest mata z tej aukcji MATA EDUKACYJNA 2rodzaje z Pozytywką i Podusią (636269295) - Aukcje internetowe Allegro ten MIŚ...
tak jak Blond pisała, byłyśmy na spacerku i u Larvuni, jutro też mamy w planach sie zobaczyć
Moje dziecie zjadło kaszke i szaleje :-)a mnie szlak trafia bo mam @ i brzuch mnie boli i marze o odpoczynku a ten lata po całym pokoju...
tak jak Blond pisała, byłyśmy na spacerku i u Larvuni, jutro też mamy w planach sie zobaczyć
Moje dziecie zjadło kaszke i szaleje :-)a mnie szlak trafia bo mam @ i brzuch mnie boli i marze o odpoczynku a ten lata po całym pokoju...marzenka21
Fanka BB :)
kasiu to ja biore od ciebie ta mate:-)tylko teraz musimy sie zgadac co i jak:-)
dawidek mi marudzil troche bo nie spal od 17 o 20padl a tera zsie obudzil i szaleje buahhhhhhh
karuzela pomaga:-)
dawidek mi marudzil troche bo nie spal od 17 o 20padl a tera zsie obudzil i szaleje buahhhhhhh

karuzela pomaga:-)
marzenka21
kasiu a w jakim stanie jest ta karuzela?:-lece z moim jakis film obejrzec,juz nawet nie pamietam kiedy osttani raz ogladalismy tak;-)
marzenka21
co ja gadam jaka karuzela
kasiu rzecz jasna ze mata :-):-):-)
kasiu rzecz jasna ze mata :-):-):-)reklama
Podziel się: