reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja na chwilkę nie legalnie klikam, ale moja Olka się nie pożegnała cieszyła się, że są zabawki i poszła, M ją zabrał o 13 z przedszkola i mówi, że grzeczna była i się słuchała i bawiła, ucieszyła się na jego widok. Więc pierwsze koty za płoty.

reklama
Ja już z synkiem wrócilam, ładnie się bawił, mówił że byli jeść w kuchni, rysowali, a jakaś Maja powiedziała że brzydko rysuje:-pPanie mu się podobają, pani powiedziala że jest grzeczny(to raczej do czasu) i samodzielny.Powiedział, że jutro też pójdzie. Ciesze się, że tak reaguje.

Witajcie.
Gratki dla waszych przedszkolaków :tak: fajnie. :)
U Nas po staremu, od poniedziałku nerwy i w ogóle szkoda gadać :-(

Nie mam dziś ochoty na nic ... ach ..

Fajnie ze maluszki dzielnie zniosly swoj pierwszy dzien :-):-) oby tak dalej :tak:

Moja tez wrocila zadowolona ze szkoly, zaraz bedziemy robily lekcje hehe pierwszy dzien a cala kartka juz zadana z matmy :tak:
teraz bedzie miala codziennie po 5 lekcji :tak: 2 razy w tygodniu angielski :tak:

Mycha co tam znowu u was...trzymaj sie kochana :tak: a byl mezus zlozyc tam papiery do tej firmy co pisalam ?

Milego popoludnia :-)

mycha jak tam odezwali się w sprawie pracy dla ciebie??????

Megi nie nie dzwonili ... :no:

Fajnie ze maluszki dzielnie zniosly swoj pierwszy dzien :-):-) oby tak dalej :tak:

Moja tez wrocila zadowolona ze szkoly, zaraz bedziemy robily lekcje hehe pierwszy dzien a cala kartka juz zadana z matmy :tak:
teraz bedzie miala codziennie po 5 lekcji :tak: 2 razy w tygodniu angielski :tak:

Mycha co tam znowu u was...trzymaj sie kochana :tak: a byl mezus zlozyc tam papiery do tej firmy co pisalam ?

Milego popoludnia :-)

Owca był. A tak poza tym no co u nas może być? Po staremu, brak pracy, kasy ... Cały czas siedzę i myślę gdzie tutaj można podania złożyć i nie wiem, dziewczyny nie mam naprawdę sił ...

reklama
mnie glowa napitala:baffled: chyba od tej dzisiejszej bieganiny
owca juz mi zadali? u nas pewnie jutro cos bedzie zadane no i mloda ma juz jakies obowiazkowe lektury

Do góry