reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heja

Pr- zdrówka dla Jaśka. A dla ciebie dopalacza jakiegoś porządnego.
Madziarena- mała pewnie się przyzwyczai, moja nie płacze, ale też na swój sposób przeżywa przedszkole.
Future- do wesela się zagoi, dobrze, że nic się jej nie stało, łobuziara mała :-)

reklama
hej, byłam odebtać małą ... znów płakała ... nie tak duzo jak wczoraj no ale zawsze ... ahs aż się serce kroi jak idę po nia a ona płacze ;( akurat jak weszłam to kończyli obiad a małą biedna zapłakana ... bo juz rodzicie odbierali dzieci.

madziarena bo mloda patrzy i sie zastanawia czy ty tez ja odbierzesz, jak widzie ze dzieci ida z rodzicami moim zdaniem powinno byc tak ze nauczyciela albo ktos wychodzi i patrzy czyj rodzic przyszedl i zabiera dzieci z sali tak zeby inne nie widzialy przynajmniej na poczatku dopoki sie nie oswoja z sytuacja

hello
wczoraj w pracy spadla butelka mi na stope jeszcze jak na zlosc gwintem dostalam bardzo mocno...bolalo przez pol godz i przeszlo i wlasciwie zapomnialam o tym ale jak sie polozylam do lozka to zbolu sie zwijalam niewiem ile czasu...o 1 budzilam mojego zbey mi podal tabletke przeciwbolowa bo nie dalam rady wstac..nic nie moga ze stopa zrobic nawet ruszyc palcami.......boze co za noc byla........o 5 musialam wstac do pracy ale juz w nocy chcialam dzwonic do kumpeli zeby za mnie przyszla no nic kulam sie ale co zrobic....kupilam zel i tabsy przeciwbolowo i mam nadzieje ze pomoze....mam troche spochniete i boli caly czas....
dawid kochany nie placze ani nic dzielny chlopak podoba mu sie..dzis tylko zaszedl przed przedszkolem do mnie do pracy dal buziaka i mowi do mnie mama pracuj dobrze:-D
megi i co ta kupiliscie?

marzenka pewnia sobie stope stluklas, mi ostatnio na duzego palca u nogi cos spadlo, od kilku dni mnie boli, smaruj na pewno za jakis czas przejdzie
super ze mlody taki dzielny a teksty takich dzieciakow rozbrajaja:-D

no nasz nosek niby lepiej, ale jakby zatkany dalej.
ale po drzemce już nie pamięta mała.

madziarena - no myślę, że kilka dni musi popłakać.
ja byłam dziś w przedszkolu i duzo dzieci płakało. to dopiero początki.

Hej

Odebrałam Małego dziś o 15:-) zadowolony, uśmięchnięty, opowiadał jak na dworze byli, w co się bawili, buty , spodnie i koszulka uświnione , ale dziecko zadowolone. Pani mówiła,że pierwszy zasnął, ładnie jadł, że rozgadany, do wszystkiego pierwszy, zuch mój mały.
Dziś jak go zaprowadziłam to podszedł do pani powiedział jak ma na imię i przytulił się do niej:-pon tak ze żłobka nauczony, że panie na przywitanie i pożegnanie tulili, a pani w przedszkolu trochę zgupiała, ale też go przytuliła, posadziła koło siebie i powiedziała , że razem listę będą sprawdzać, więc on już ucieszony.
Po przedszkolu pobiegł na plac zabaw i wyjść z niego nie chciał

Marzenka- to miałaś wypadek przy pracy, jakbyś poszła na chorobowe to dostałayś 100% pensji i jeszcze może z zusu wypadkowe.

Furture- biedula, ale dobrze że onosek nie połamany.

madziarena- ona jeszcze mała jest, z końca roku, niektóre dzieci pewnie o prawie rok od niej starsze, bardziej wszystko przeżywa. Da sobie radę tylko trochę więcej czasu potzrebuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenka- znam ten ból, jak niosłam Olkę z kąpieli to poległam żeby dziecko uratować o mało palucha sobie nie połamałam., Oby szybko ci przeszło.
Aneteczka- moja Olka też dzielna, ale ona z końca marca więc starsza o pół roku od Madziareny małej. Mój Arek jakby poszedł to by się zaryczał w przedszkolu.
Olka ma ksywkę kierowniczka w przedszkolu, spodziewałam się tego po niej, bo ona lubi rządzić, ale na szczęście bez kłótni się obyło. Wyszła o 13 z przedszkola, M ją odebrał szybciej. Ja jeszcze się wprawiam w jazdy, chociaż sama jeżdżę, korki robię, ale jakoś parkuję, stres jest ciągle ale już mnie nie mdli.

Do góry