reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Mycha to swietna niespodzianka,brawa dla meza :tak: moj by sie tak nie wysilil :no:..
Kroma sto lat dla mezusia :-) to mlody tez twoj chlop jeszcze hehe :tak:
Ciacho tosz jakis wariat pewnie jechal wrr...moja mloda zasuwa sama z kolezankami ze szkoly jak mam czas to po nia wychodze na pol drogi tak jak dzis np.pojde :tak: tylko my do szkoly mamy kawalek 1,2 km trzeba 20 minut isc :tak:

Ja wrocilam z miasta ale w sumie nic specjalnego nie kupilam kilka szmatek tylko :tak:

u mnie mloda ma 5 min bo zaledwie chyba z 400m ale musi przejsc az dwa razy przez pas na jednym skrzyzowaniu ja moge ja odprowadzac codziennie do pasow i niech mi mowi ze mozna przejsc, oczywiscie pod moja kontrola czy aby na pewno mozna
a tam na tamych pasach to juz drugi raz mam taka "przygode" ja jestem ostrona i gdyby nie to, to bym pod kolami lezala

Jeżdżą co niektórzy jak porąbani, Ja też już miałam kilka takich sytuacji, Ja miałam zielone światło a kierowca wiadomo czerwone ale tak się bardzo śpieszył, że w ostatniej chwili zdążyłam się cofnąć na chodnik bo tak to nic by ze Mnie nie zostało bo idiota z taką prędkością jechał że masakra więc niestety, ale tak trzeba uważać na przejściu nawet jak ma się zielone światełko bo różni debile siedzą za kierownicą.

Owca a no spisał się mężuś :tak: 2 lata temu imprezę niespodziankę Mi zorganizował, goście wpadają a Ja w szoku normalnie mówię Wam, w tamtym roku mieliśmy mega kryzys ale mimo to prezent dostałam w postaci łańcuszka z serduchem a w tym roku licho na maxa z kasą, ale mimo to pomyślał i dał bojowe zadanie swojej mamie aby zrobiła torta no i zrobiła ... :tak: nie miał na prezent a mimo to zrobił Mi straszną niespodziankę.

Mówię Wam, jakby jeszcze ta praca i kasa była to Nasze małżeństwo byłoby prawie że idealne (no bo ideałów przecież nie ma :-p :-p :-p ) .......

mycha kasa i praca to nie malzenstwo wiec na pewno jest idealne ale skoro nie mia idealow:-p:-p:-D
moj i kiedys na imieniny zrobil niespodziane normlanie bylam w szoku taki piekne kwiaty mi kupil a poszedl po auta niby

Hejoł
Już odebrałam małą - dzisiaj tylko rano płakała a tak to ok, bawiła się jadła i wogóle fajna była, wczoraj gadałam z kumpelą ze studiów - emerytowaną już prawie n-lką - doradziła mi nasze zdjęcie dac małej i podziałało, miała w kieszonce w koszuli i chodziła i tulkała ;))

My juz po zupce ale naszykowalam jeszcze na frytki i za jakis czas bede smazyc :tak::tak:..
bo po zupce to czlowiek zaraz znow jest glodny hehe :-)

Madziarena widzisz pomalu bedzie lepiej :tak:

reklama
zawsze jakis sposob sie znajdzie a z tym zdjeciem strzal w 10-tke:tak:
owca a ja dzisiaj mialam na szybkiego obiad ale dobry, fryki jejku jadlam chyba z miesiac temu
a ja dzisiaj jadlam swiez figi, kupilam kilka sztuk ale pyszne mniam

Do góry