reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr jak hesia ostatnio byla chora, to tez podejrzewali zapalenie gardła i jamy ustnje i polecili mi tantum verde do psikania. i powiem ci, ze mała zaczela po tym jeśc, bo to jest przeciwbólowe i p.zapalne. może spróbuj, to zawsze odkazi. a można od 6 miesiaca zycia chyba.
i mowili, ze na ząbkowanie bardzo bolesne, tez polecają wlasnie tantum verde.

no zimno dziś jak cholera, aż rozpaliłam w kominku z rana, żeby się powietrze zmieniło, bo normalnie cała byłam skostniała. dobrze, ze mała chociaż ciepła, bo biega i lata. ale przez tą pogodę chyba mi nie wytrzyma do 12, bo widzę, że się słania powoli. włączyłam jej teletubisie, to się wtulała we mnie...normalnie jak nie to dziecko.

reklama
future w domu inaczej zawsze chlodniej niz w mieszkaniu ale latem super bo na dworze cieplo a w srodku chlodek:-) a jak nosek mlodej?

czesc i tu
no ja juz w skarpetach po domu chlodze, bo po nogach ciągnie- kapci nie toleruję.
i mi młoda też dzis szybciej marudziła i padła wcześniej... przez pogodę.

Ostatnia edycja:
ciacho nosek lepiej, smaruję jej kremem na pupę nivea baby, i powiem ci, ze bardzo ładnie jej się wysusza. zresztą nie dopuszczam,z eby nie był nieposmarowany, bo to pewnie mało komfortowe miec cały nos w strupku, pewnie by ciągnęło skórę.

Larvunia moja padła pol godziny wczesniej, no trudno, ale staram się zawsze ją kłaść o 12, lub po, bo pozniej do 20 ledwo mi wytrzymuje. a z kolei jak zaśnie przed 20, to wstaje po 6 rano, a tego nie toleruję ;) coprawda Jacek wstaje wcześniej teraz do pracy i ja wstaję, ale jakoś 2 dni temu spała do 8.30, to ja nawet nie słysząłam kiedy on wstał i pojechał do pracy, a przecież tak lekko śpię, że każde chrapnięcie małej słyszę... no ale widać tylko ją mam słyszeć. tak natura nas - mamy - stworzyła ;)

Hej ja juz w domciu wrocilam wlasnie kilka minut temu
grupa taka sobie w sumie 18 osob w tym 4 polaczki :tak:
biore sie za obiad :tak:

Ciacho sto lat i najlepszego dla corci :-):-)

Pawel juz po wizycie z Jaskiem.. jednak to zapalenie jamy ustnej bidul pamietam jak z Amelka to przechodzilam masakra byla i z nim to samo:( i dostal gencjane do smarowania i tantum verde przeciw bolowe i antybiotyk dalej i syrop. I zastanwiam sie nad tym ze Amelki chyba tez na te chrzciny nie wezme. bo Janek bankowo zostaje z tesciowa. NIe chciala bym zeby Amelka zarazila tez Antka i Kacpra co myslicie brac ja czy lepiej ja zostawic tez z tesciowa?

ja mysle, ze mozesz zostawic, przeciez to nie żadan uroczystość dla dzieci, bedzie się po pierwsze nudziła, a po drugie wam i bez niej może być wygodniej, a skoro teściowa zostaje...hmmmmm. ja moją zostawiałam z mamą jak gdzieś jechaliśmy. teraz jak na komunie jechałam, to mogłam ją śmiało zabrać, ale wychodzę z założenia, ze takie imprezy nie są dla takich dzieci. one nic z tego nie pamiętają, a tylko się plączą pod nogami.

zamieściłąm kilka fotek, jak Hesiu mi pomaga z praniem ;)

Ciekawe jak tam Zuzia? dziś mają angielski będzie opowiadać tak jak wczoraj:
pytam z kim mięliście religie??? ona mi odpowiada: -z panią czarną:-D (czyli z siostrą zakonną) rozbawiła mnie:-D
PR zdróweczka dla Jasia, bidulek:(
Mój też jakiś nie w sosie mały...

Dziewczyny proszę Was zarejestrujcie się na ShinyBox - Blask kobiecego piękna - Odbierz darmowe próbki kosmetyków
brakuje mi tam tylko 55 punktów i dostanę pudełko z kosmetykami za free
pomożecie?? To nic Was nie kosztuje ;-)

megi hahaha Pani czarna, dobre dobre ;p Ja kiedys rozmawiając z moim powiedzialam na zakonnice pingwin i mlody niestety podłapał...

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze ale zimno, synek po mieskzaniu z długim rękawkiem i długich spodniach lata.

Wczoraj byłam na zebraniu w p-lu, w sumie trwało 2,5godz myślałam , że kręgosłup mi pęknie na tych małych krzesełkach.
Mały w przedszkolu jest ponoć grzeczny,ani razu nie płakał. Jak rano wchodzimy do p-la to jeszcze w ubranaich chce lecieć na salę i się bawić. Jestem z niego dumna że tak ładnie sobie radzi.

Nie wiem co zrobić bo zajęcia dodatkowe będą tylko w godz.15-15,40(raz tygodniu angielski i 2 razy gimnastyka korekcyjna) a ja go wtedy odbieram, nie chcę żeby zostawał dłużej bo on już 6:45 jest w p-lu i zaraz po 15 pędzę po niego i już 5 po jestem.

Do góry