reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziewczyny dawidkowi wyszla jakas wysypka na twarzy ma takie malutkie krostki na zewnetrzej czesci policzkow i troche na glowce,potowki?bo na calej twarzy nie ma,tylko przewaznie tam gdzie nie ma doplywu powietrza.
a mi dziecie niechce zasnac,tzn zasnal ale jak odlozylam do lozeczka to sie obudzil i do tej pory sie mecze:-(a uz bym chciala se odpoczac wziac kapiel i dupa:eek:juz mi sie nic nie chce,a jeszcze pranie mam do powieszenia:happy:

Mi też coś wyszło-takie małe krostki ale pod biustem, w górze brzucha. Rano miałam a teraz już mi zniknęło:tak:

reklama
Marzenka: a co to za mięsko na obiadek zrobiłaś ? Dawaj przepis :) Marcin pewnie nie pogardzi :p

Nie pisze często, bo nie mogę za długo siedzieć przy kompie - w głowie mi się zaczyna kręcić, a w pracy całe 8 godzin i jeszcze w domku jak piszę prace lic. - niestety na laptopie a tam nie mam neta :/ Już zbliżam się ku końcowi, zostało zakończenie i bibliografia. Za tydzien ostatni egzamin, obrona i KONIEC... nawet nie wiecie jak się cieszę.
U mnie okropna pogoda, pół dnia po pracy przespałam, masakra :/
Pozdrowienia i całusy dla Was i Waszych dzieciątek :**

hej Katgen! Jeśli chcesz sprzedać spodnie to ja nosze rozmiar 40 :) wrzuć fotki! Ostatnio kupiłam na allegro bojówki ciązowe w licytacji za 26 zł :) są super :)

Hejka ale u nas dzisiaj pogoda... Ciągle pada... Byliśmu lekarza na kontroli i na płucka na szczęście nie wchodzi ale antybiotyk dalej i we wtorek na kontrole... jeszcze sie wkurzyłam bo w sobote na pogotowiu byliśmy i książeczki ubezpiecz. nie miałam i miałam w ciągu tyg dostarczyć i dzisiaj poszłam bo to ten budynek co nasz pediatra a tam że one nie mogoą żeby przyjść jak pogotowie działa czyli po 18! Masakra, dziecko będe ciągać...

Natalko a ty sie kochana sie nie denerwuj... Lekarz może wystawić zwolnienie na 3dni robocze wstecz więc spokojnie...

No i wogóle nie amiętam co miałam pisać...

aha Kasiu Izula raczkuje?

Jutro wrzucę fotki spodni i poszukam może coś jeszcze ciążowego znajdę. Akurat chodziłam latem w ciąży wiec coś znajde napewno.
Kasiu Izka sie juz tak ustawia do raczkowania ale jak rączki da do przodu to nóżki stoja w miejscu... Śmiesznie to wygląda, ale mysle ze jeszcze troche i bedzie śmigac;) A Twoj??

witaj madziarena:-)przepis jest w nowym watku przepisy zobacz,naprawde polecam latwe i szybkie:-)no i tanie:-)
a ja jestem normalnie zla,dawid niechce spac w glowce mu sie znow poprzewracalo z godzinami, aja juz jestem zmeczona i do tego glowa i brzuch boli,na dniach mam dostac pierwszy okres i chodze nadeta:szok:
madziarena pewnie za jakis czas bedziesz miec duzo czasu wolnego wiec nadrobisz tu u nas na forum:-):-)ja gdyby nie te forum to bym umarla z nudow a juz napewno jak moj m byl na poligonie.
dobra mykam bo jestem wnerwiona normalnie
dobranoc

Witam :)
Marzenka ja to się chyba nigdy nie będę nudzić. Jakoś tak na nic czasu nie mogę znaleźć a planuję pracować do końca ciąży. Najadłam się wczoraj truskawek a dziś noc miałam tragiczną, cały czas w toalecie .... masakra !!
wiecie co ? Dzisiaj włamali się do byłego sklepu mojej mamy - wyłamali drzwi, sztaby, a najlepsze jest to, że nic w nim nie było oprócz półek drewnianych :)
Katgen - Dawaj fotki coś oblukam ;)
buźka dla Was, idę pracować Pa !

reklama
Do góry