reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień Dobry hmm a raczej Dobry wieczór!

Dzionek jakoś minął, jutro ostatnie zajęcia z Panią Psycholog, ale ten czas minął i od czwartku wolne a od poniedziałku zaczną się następne zajęcia tym razem z doradcą zawodowym i też pewnie zleci ...

Jedna osoba zrezygnowała u Nas na kursie i od jutra prawdopodobnie za nią będzie inna dziewczyna ... Ciekawe jaka będzie, czy dogadamy się z nią tak jak się dogadujemy wszystkie ze sobą czy będzie inna .. Okaże się jutro.

Oblukam co i jak, i zmykam spać!

Dzien dobry !!
ja na chwilunie tylko bo zaraz trzeba wychodzic..
kurcze ledwo wstaje a musze wszystko szybko robic ech...

Marzenka to fajnie ze mezus wrocil odpoczniesz troszke jak on jest w domu :tak::tak:
dresik fajny, ale cena to nie wiadomo jaka bedzie bo to licytacja to jeszcze pewnie pojdzie w gore :tak:

Ciacho kurteczka spoko...a to chyba taka jesienna bardziej ?

Dobra dopijam pepsi i ubieram sie zaraz pa ;-);-)

no ciacho ja tak mam uzaleznienie hehe od coli i pepsi ;-)
musze cos z ranka na szybko wypic a do tego zagryzlam ciasteczkiem haha sniadanko ;-)
dobra juz musze spadac

reklama
owca no co ty cole na sniadanie:-D
u mnie kawa zawsze rano codziennie
no niby licytacja ale dzis sie konczy a nikt nie licytuje..no zobaczymy czy mi sie uda...przyda by mi sie

ciacho kurtka fajna i nie drogo
my dzis jedziemy do tesco obczaic zabawki dla dawida pod choinke i pomyslimy co kupic mu..

Do góry