reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejoł ... ale brzydki i ponury dzień dzisiaj ... mała w przedszkolu dziś Andrzejki ma a od rana koncert filharmonii a ja praca praca ...
Owca a może coś ten mikołaj ciekawego przyniesie :)

Owca Ty wariatko Ja się dałam wkręcić na maxa ... :-p
A tak poza tematem Ty znasz Monikę Fietz Osadnik??

Ja dzisiaj w domku, pogoda normalnie porażka, pada, w dodatku prądem "się bawią" kilka razy już u Nas wyłączyli, troszkę pada i już cudują ... :wściekła/y: Kurcze w dodatku gardło Mnie boli, Jasiek śpi a Wojtek jak to Wojtek ....

Chciałam myć okna ale coś weny brak przez ten deszcz, ale wieczorem może się za to wezmę jak M będzie to Mi troszkę pomoże :tak: ostatnimi czasy więcej zapału mam wieczorami niż w dzień :-p :-p

mycha a ja juz chcialam pisac ze co ty w domu robisz:-D:-D zomnialam ze masz narazie wolne
pogoda jest be ogladalam dlugoterminowa i niezbyt ten weekend zimny maja byc przymrozki ale niech beda z tym ze znowu ma cos padac:angry:

Witam
wlasnie do domku wrocilam..
ale zimno 5 st na jutro zapowiadaja u nas snieg :tak:
wy laski mi tu zadnego mikolaja nie zyczcie hehe :-D..narazie podziekuje :tak:
usmialam sie z tej owieczki haha...

Mycha tak znam monike :tak: to moja byla sasiadka mieszkala pietro podemna :tak: a ty skad ja znasz ?

Ide zapiekanki wstawic bo dzis nic na obiad nie mam i trzeba sie gotowcami ratowac ;-)

owca u nas jest 3stop:baffled: ale to normalna temp.jak na ta pore roku:tak: troche nas jesien rozpiescila:-D
a ja zrobilam ziemniole, cycki z kuraka i surowa 30min i gotowe

reklama
Do góry