reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Laski!

Dziś Ja mam ten zaszczyt napisać jako pierwsza? :-p

Mąż już w pracy, dzeiciaczki jeszcze śpią - w tym tyg siostra przychodzi do Nas bo jej Mąż ma nocki i jak przyjeżdża rano to przy takiej gromadce za nic w świecie by się nie wyspał :no: dlatego będą siedzieć u nas :)

Tak w ogóle to wiecie co jakoś w tym tyg brak Mi powera, jakaś rozdrażniona chodzę, coś Mnie w "środku męczy" jakiś taki niepokój czuję itp. .... :baffled: nie wiem co to kurcze no ...
Niby humor ogólnie dopisuje, ale coś jest nie halo ... :-(

No tak w ogóle weszłam na neta, musiałam coś sprawdzić to se pomyślałam że zerknę tak z rańca do Was bo później to pewnie wieczorkiem albo i wcale nie zerknę bo to różnie z czasem bywa .... :dry:

No dziś już środa, jutro może M też wolne będzie miał więc jakoś to zleci, już się doczekać nie mogę aż same kursy się zaczną, te zajęcia z doradcą zawodowym nie są złe, ale wczoraj trochę się zanudziłam i ziewałam tak jak nie wiem :-p niby też wykonujemy jakieś zadania, pojedynczo bądź w grupie ale jakoś nudniej Mi jest niż z Panią Psycholog było, no ale zobaczymy jak dalej będzie oby do poniedziałku a od wtorku kurs komputerowy ... :tak::tak:

Chyba troszkę posmęciłam, i ponarzekałam i może zanudziłam ale co tam raz nie zawsze :-p bynajmniej teraz w porównaniu do kiedyś to i tak mało jakoś narzekam i smęce haha :-p:-p:-p

MIŁEGO DNIA KOCHANE I BUZIULKI!!!! :*:*:* ;-):-)

reklama
dzien dobry
mycha wazne ze do ludzi wyszlas to sie liczy:tak::-)
ludzie nie nawidze takiej pogody albo niech pada cokolowiek albo w ogole a to sie zdecydowac nie moze:-D:-D

hej. no maly znow mial wieczorem bole brzuszka, ale ładnie pospał. tylko, ze Hesiek się obudził i koniec spania.
no trudno. u nas sypie. a ja chyba pakuje zaraz maluchy i jade po mame, bo dzis ma malo lekcji i chce tu byc. ale czekam na jej znak ;)
kawa wypita, ide się bawic ;)

u nas zacza padac snieg:baffled:
sliska jezdna jest, na pasach jak przechodzilam tak ladnie mi noga pojechala dobrze ze nic nie jechalo

ja nie jade po mame, rozchorowala się, a ona tez nie ma lekarza. mowi, ze pojdzie gdzies po przychodniach a jak nikt nie bedzie chcial przyjac czy zapisac jej, to powie, ze chce prywatnie. no masakra. zawsze cos się przytrafic musi.

Halo
Mój synuś dziś po 7 sie obudził a nie jak co dzień 6 lub przed:tak: Zuzia dziś o 10 jechała do GW do teatru, powrót na 14 mają niby, fajnie mi kiwała z autobusu, frajde miała bo ona chyba raz w życiu jechała tak zwykle ciągle autem:-D No i wstała dziś podziębiona, kaszelek jakiś mokry ma, kupiłam jej flegaminę. Małego miałam u sąsiadki to zaraz też zakupki małe i dzieciakom po drobiazgu kupiłam na Mikołaja na jutro, młodemu autko, Zuzi lalkę syrenkę i karty piotrusia i jakiegoś mikołajka, wszystko w textil za grosze:tak: a co tam! Na gwiazdkę będą mieć prezent wspólny i coś tam mama mi wspominala że coś wyślą. Jeszcze od dziadka- męża ojca przyszły bajeczki dziś do czytania "Na straganie..." i inne i bajki Koziołek matołek:-) także starczy.
Na obiad mam swojskie pierogi tylko mojemu kupiłam z serem bo on takie woli a ja mam ruskie.

megi to tez troche dostana tych prezencikow:tak:
my zrobilismy 2 lata temu wspolny prezent dla dzieciakow i to byl ostatni raz
my dzisiaj krupnik na obiad, taka pogoda ze tylko w domu siedziec:tak:

reklama
Do góry