reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ale pustki ja pierdziu:szok:
Piwko piję z mężulkiem, Pawcio śpi tylko Zuzia jeszcze u siebie bajeczki ogląda. Zadowolona wróciła z teatru że ho ho. Buty wyczyściła, mąż nagrał dzieciaki, zobaczymy jaka reakcja rano będzie:-)

reklama
Witam sie pierwsza dzis ;-)
u nas dzis bialo , mamy pierwszy snieg w tym roku hehe ale zimno jak diabli.
bylam z psem chyba mu sie podobalo, bo wachal ten snieg jak glupi a potem biegal w kolko siebie jak torpeda haha mialam ubaw :-D
Dzis mam wolne i za troche wybieram soe do sklepu z zabawkami w poszukiwaniu czegos dla mlodej bo to juz najwyzszy czas...bo potem dzieciaki maja wolne i bedzie problem z zapakowaniem i kupieniem przy nich :tak: ale nie wiem czy cos znajde...hmm..

A jak tam u was byl mikolaj dzis ?? czy niegrzeczne bylyscie??...:-D

Ostatnia edycja:
dzien dobry
owca u nas tez bialo i zimno chyba z -6 jest:baffled:a ponoc maja byc jeszcze wieksze mrozy,
jak masz okazje to lec i szukaj a noz cos uda ci sie kupic:tak:
mloda idzie dzisiaj do teatru a do mnie to mikolaj nie przyszedl chyba bylam niegrzeczna:-D:-D:-D

ja sie ciesze, ze chociaz lekki mrozik, niz plucha i plus 2 stopnie. bo przynajmniej choróbska przy mrozie nie latają i dzieci mam zdrowe.
ja zaraz na spacer wybywam. u nas tez sniegu troszke, ale malo. wole wiecej, tak na sanki ;)

Mikołaj o mnie zapomnial. dzisiaj sie mnie pytał, czy coś mi przyniósł, a ja mowie, ze tak... rok temu ;0)))

Ja już na tajnym opisałam poranek i nocke.
ciasteczko moja u was wczoraj w teatrze była coś o Jacku i placku opowiadała:-D Ze Mikołaj tam był, dał im po wafelku Grześki, że 2 smoki występowały i takie tam..podobało jej się:tak: A o mrozach też słyszałam, gdzieś mi się nawet ostatnio rzuciło w oczy jakieś pisemko, że niby naukowcy uważają że w styczniu, lutym mają do PL zawitać syberyjskie mrozy:szok: aż tak to ja nie chcę, dla mnie mrozek może być do -10 max i tak jestem zmarzluch:tak:
owca udanych poszukiwań;-)

reklama
a u nas sypie jak nie wiem.
mala zasypia, maly spi w wozku na werandzie. ale zaraz go biore do domu niech spi w domu, bo tam juz moze się wychłodzic.

do Helenki przyszedł wlasnie drugi mikolaj od babci. Dziadek przywiozl babcie, a babci a mikołaja. ;)

Do góry