reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry. Mały nam też przespał dziś całą noc bez żadnego mruczenia:tak: zasnął po 19 już i tak o 6.25 się obudził.
Zuzia dziś wychodzi ze szpitala całe szczęście. Nic się nie działo, wygląda na to że przeszło świństwo tylko w domu mamy jej inhalacje robić co by kaszel minął bo kaszle dość mocno a tak nic poza tym:tak:
To sie Pawełek ucieszy, mały ale widać że tęskni bo wciąż paluszkiem pokazuje na jej zdjęcie i wskazuje jej pokój, dziecko głupie nie jest a nie widział jej w sumie dziś 4 dzień

reklama
Megi- super ze Zuzia wychodzi do domku. A Pawełek na pewno za nia teskni. Moj Jasiek tez jak Amelka jest w przedszkolu to chodzi i jej szuka bo mu sie nudzi samemu

My po kontroli- Jasiek jeszcze ma brac do piatku antybiotyk a Amelka dostała Difergan i krople na katar jakies ziolowe (sobie tez zapodaje)...
Jutro chyba juz do przedszkola pojdzie bo ma pozwolenie

pr zdrowka dla dzieciakow, u was ciagnie sie to troche
my po obiedzie ja po basenie ale jestem wyjechana dzisiaj, oby w nastepnym tygodniu bylo lepiej

Hej..!!
wlasnie siadlam na dupe dopiero
dzieciaki odebrane , obiad zjedzony to zaraz trzeba kawke zrobic :tak:

Ciacho a no bialo u nas i sypie dalej od jakis 2 godz ale co z tego jak jest +2 st wiec ciagle chlapa...:tak:
mogloby troszke choc przymrozic zeby sie trzymalo..

Megi to fajnie ze mala dzis wraca do domu :-)..

PR zdrowka dla dzieciaczkow u was tez ciagle cos z tymi chorobami :blink:

Madziarena to widze ze atrakcje zapewniaja dziecia w przedszkolu to fajnie nie nudza sie :-)

u mnie jutro mloda ma wypad do teatru wiec nie maja lekcji ..:-)

w anglii dla dzieci leki byly za darmo. jesli się bylo legalnie zarejestrowanym, to byly za darmo, a dla dorosłych można było sobie kupić raz na pol roku taką karte za 20 funtów i wszystkie leki byly juz w tym zapłacone. ja mialam tą karte, bo ja miesięcznie płaciłam okolo 40-50Ł. i mi się opłacąło. a 20Ł to raptem 100zł. i mialam to na pol roku.
w Polsce średnio w miesiacu na swoje leki płacę 200zł. makabra.

owca to ja wole te twoje +2:-D ja herbate pije:-D
future w niemczech tez sa leki darmo dla dzieci o ile sie nie myle do 4 lat czy jakos tak

reklama
Do góry