reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
owca to ja wole te twoje +2:-D ja herbate pije:-D
future w niemczech tez sa leki darmo dla dzieci o ile sie nie myle do 4 lat czy jakos tak

ciacho tu lekarstwa dla dzieci sa darmowe do lat 12 :tak:

dorosli placa normalnie ale jest tez taki limit na rok nie wiem ile dokladnie ze jak sie go przekroczy to dostaje sie wlasnie taka karte i wtedy masz leki darmowe :tak:
Moja mama np.duzo tutaj na leki wydawala, byla 2 razy w szpitalu i wlasnie ten limit przekroczyla i dostala taka karte i ma do konca roku wszystkie leki za free...wiec nawet jak ja chcialam jakies przeciwbolowe to dentysta czy rodzinny mamie przepisywal i ona brala z apteki za friko dla mnie ;-)

PR wspolczuje to kupa kasy...

Zuzia w domu wirus minął ale kaszel ma i i wchodzi pomału na oskrzela, ma mieć inhalacje i brać leki które dziś wykupiłam, też poszło 67zł w aptece za 4 sztuki lekarstw:dry: Dobrze mają w tych Niemczech i gdzie tam jeszcze.

Megi to zdrowka dla malej..oby malego nie zarazila...
a wy na swieta w domu czy jedziecie do rodzinki??

ciacho jak tam domek schowalas ?? :-D dach jest caly ?:-p

ciasteczko dzięki oby jej szybko minęło co by mały nie złapał.
owca Zostajemy w M-czu, nie chcemy kolejnych świąt u rodziców, całe życie z nimi, teraz mamy ochotę sami wigilię przygotować. W święta może ktoś ze znajomych wleci a w Sylwestra też w domku, pochwalę się że mycha z rodzinką do nas wpada więc wspólnie się pobawimy:tak:

owca a nie schowalam stoi na lawie w salonie:-D dach caly ale mloda to by go chetnie podjadla
megi jak sie nie obraza to pewnie ze w domu, to super bedziecie miec wesolo w sylwestra

Megi no mozna w domku spedziec we czworke czemu nie, nie zawsze z rodzicami trzeba ;-)
Fajnie ze z Mycha pobalujecie zawsze to razniej :-) to chyba bedzie impreza z noclegiem co ? ;-)
chyba ze panowie nie beda pic...w co watpie ;-)

ciacho to dobrze ze stoji jeszcze ;-);-)

reklama
Do góry