reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

zdjecia nieraz nie oddaja efektu a szkoda
my tez duzo rzeczy lubimy ale nie robimy duzo wsumie robimy na bierzaco w swieta u nas za to duzo owocow idzie:tak:

reklama
hejka

ja lubię wszystko, ale w tym roku to nie poszaleję bo mnie brzydzi wszystko. A robię na spółkę z mamą i teściową, dzielimy się obowiązkami, bo nikt nie umie robić Kwaśnika jak moja Teściowa, i krokietów jak moja mama, ja robię śledzia, sałatkę i jakieś ciasto, jeszcze rozmyślam co, a i jeszcze rybę po grecku. No i na drugi dzień nas nie ma. Więc u mamy pomagam i teściowej.

Hej !!
jakie smakolyki pichcic bedziecie :-):-)
u nas karpia nie ma bo my nie lubimy...wkurzaja mnie osci kupuje ryby dorsza albo mintaja w platach i z glowy :tak:
po grecku tez nie robie bo pozniej te warzywa sciagamy i wyjadamy tylko sama rybe hehe wiec po co robic...
pierogi mam zamrozone od tesciowej , ciasta kupie po kawalku gotowe i juz :tak:...
Takze dam rade :-)

Megi moze cos ci zaszkodzilo ??..

kawke pije, orzeszki podjadam a pozniej do sklepu lece :tak:

Gdzie was dzis wywialo?? takie zalatane jestescie ?????

Ostatnia edycja:
owca ja bylam u kolezanki ale dlugo posiedzialam rany dawno sie nie widzialysmy i milo tak bylo pogadac:-):tak:
a ja ustalac bede dopiero z siostra co ktora ma kupic i co pozniej robimy ale znajac zycie za duzo nie bedziemy bo po co

Hej

U mnie też karpia nie będzie, bo ani ja ani m nie lubimy, a mały lubi to co my;-)
Bedzie morszczuk ew. dorsz.
Ja robie krokiety, barszcz z uszkami, pierogi z kapustą, groch z kapustą - to na wigilię. Na resztę salatki warzywową i gyrosa, piekę schab nadziewany, z ciast to pierwszy raz 3 bita robie(jadłam w pracy i bardzo mi smakował, a wydaje się mało skomplikowany) sernik i makowiec kupię. Zastanawiam się czy bigos gotować, może jak starczy czasu.I nie w iem co jeszcze, jak nie bigos to może gulaszową zrobię, bo m bardzo chce.
Jutro na zakupy idę, mam bony to mogę szaleć;-)

Ostatnia edycja:
witajcie
aneteczka to mozesz szalec z bonami
u nas dalej nic nie wiadomo lipa jak nic bo tak bym poczekala z zakupami a tak niewiadomo czego sie spodziewac.
a jak dostaniemy to bede miala na normalne zakupy wtedy i tyle;-)napewno sie nie zmarnuje;-)tylko fajnie by bylo cos wiedziec
ja dzis za bigos sie biore.zrobie jeszcze farsz do pierozkow i na jutro sobie zostawiam lepienie no chyba ze wene bede miec;-)
a wieczorem wychodne mam:tak:

Dobry !!
ja kawke popijam juz koncze i biore sie za sprzatanie takie porzadne ;-)
ciacho cieszysz sie ze w koncu mrozik odpuscil hehe idzie odwilz do was :tak:
u nas wczoraj 4 st bylo :tak:

Aneteczka to fajnie ze bony dostalas ,przydadza sie :-):-)
Marzenka milego wypadu dzis :tak: rozerwiesz sie troche

Milego dnia uciekam :tak:

reklama
Do góry