reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
U nas na święta nie żałują, dostaliśmy bony i jeszcze kasę.

Ja dziś krokiety robie:-(to będzie mój debiut.

Zaraz lecę na zakupy.Bylam dziś w lumpie i kupiłam małemu nowe spodnie, takie w sam raz na święta, bo eleganckie i modne, rurki:-)ja go najbardziej właśnie w takich lubie, bo w normalnych głupio wygląda, a inna sprawa że spodnie dla 4 latów normalne szyją na duże dzieci i mój średnio w takich wygląda.
Babcia przysłała prezenty dla małego i dla nas też coś się znalazło.

Witam się i Ja.

U Mnie choroby ciąg dalszy :wściekła/y: coś Mi odpuścić nie chce, katar, nos zatkany, kaszel masakra normalnie, biorę leki na zatoki (na oczyszczenie zatok) bo nie wyrabiam.
Już tyle czasu Mnie trzyma, nie dosć że święta do bani będą to jeszcze jak nadal będę chora to już w ogóle porażka. :no:

Widzę tutaj planów na święta i w ogóle że szok, też bym tak chciała poplanować a nie mogę :no: :-(

Oki zmykam bo Jasiek drze się niemiłosiernie :wściekła/y:nie wiem o co mu chodzi :angry: :angry:dom wariatów normalnie!!!:angry::baffled:

Hej !!
ja w przelocie zagladam do was ale pusto tu to nie bede sama pisac ze soba ;-);-)
dzis duzo zrobilismy tzn.posprzatalismy caly duzy pokoj lacznie z odsuwaniem naroznika i wymyciem pod nim podlogi, do tego wymylam szafe i wszystkie szklane *******ki w niej szklanki ,kieliszki itd...jeszcze okno od srodka wymyje teraz i bedzie pokoj z glowy :tak: m duzo mi pomogl musze go pochwalic bo nawet podloge umyl , odkurzyl pod lozkami itp :-)
Bylismy jeszcze chwile na ogrodzie zobaczyc i w sklepie :tak:
Pogoda u nas dzis piekna wiosenna , slonko swiecilo a teraz po 15 bylo jeszcze 9 st :tak:
mielismy ubrac choinke ale nie wyrobilam sie a teraz juz mi sie nie chce...:no: zastanawiam sie czy nie poczekac do nastepnej soboty i nie kupic zywej choinki :baffled: ale nie wiem sama....

Megi , Mycha, Aniolek a wy gdzie ??

a ty ciacho co dzis porabialas ??
uciekam potem zajrze :tak:

Jeju...nie wiedziałam że z krokietami tyle roboty 5h mi zeszło. Większość pomroziłam, a część na jutro zostawiłam, więc obiad mam z głowy. Wyszło mo 19szt:-)
M w tym czasie posprzątał mieskzanie, jeszcze zostało odkurzyć i pomyć podłogi.

Aneteczka najgorsze to te smazenie tych nalesnikow jak dla mnie :tak:
bo to trzeba stac i pilnowac...ale masz juz z glowy :-) ja bede robic dopiero za tydzien w sobote :tak:

a wy zostajecie na swieta w domu ??

Tak w tym roku zostajemy.
W świeta znajomi mają przyjechać, a wigilię sami.

Dla mnie naleśniki to luz, ale zrobienie farszu to masakra. ja robiłam z mięsem i kapustą 9ale gotowaną)
Teraz z M pijemy winko:-)
madzia ty już coś gotujesz czy wszytsko w następną sobotę?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry