reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

To i ja się przywitam:)
Nocka ok nie wstawałam dziś i nawet nie słyszałam czy mały kasłał w dzień jeszcze kaszle no i z noska już nie kapie co daje mu zasnąć:) jutro idę z obojgiem na kontrole.
Obiadu nie gotuję dziś bo mam zupę z wczoraj a co tam. Głowa mi ćmi:/
Też życzę zdrówka dla chorych:tak: Mój Paweł ma 12 ząbków, 6 na dole i 6 u góry, czekamy na kolejne...

reklama
pazurki mi fajne wyszly podobaja mi sie;-)poznie wam wrzuce zdjecie;-)
my bylismy w sklepie musialam kupic surowke bo takie mialam parcie zeby z bulka zjesc:baffled:masakra:-D
:-Dfuture i jak kawka dobra?ja nie lubie kawy z ekspresu nie smakuje mi:tak:

marzenka bo jeszcze dobrej nie pislas to dlatego nie lubisz;-)
a ja lubie kawe z ekspresu ale zeby wyszla dobra to sklada sie na to wiele czynnikow

Hej !!
bylam na spacerku sobie a teraz ryz gotuje :tak:
ja tez mam ekspresik i kawka z niego mi smakuje
ale robie zawsze zwykla czarna bo tych innych tez mi sie robic nie chce hehe :-D
jaki czlowiek leniwy jest :-p

Marzenka dawaj tu pazurki hehe :happy:

Cześć poobiednio...
spacerek zaliczony, wymarzłyśmy trochę.. pies wybiegany , Córcia też :-)
Później kawusia z koleżanką będzie i dzionek zaliczony ;-)
Miłego popołudnia ;*

reklama
No a ja po mlodego bylam
i jeszcze raz dzis idzie do przedsz. na 16 i o 20 odbior hehe po kolacji :tak:
dzis dzieci spia w przedsz. mlody nie chce wiec idzie tylko na disco ;-);-)

zaraz trzeba sobie kawke zrobic, to zaserwuje sobie latte skoro mowa o kawach hihi :-D

Zimno u was duzy mroz?? bo u nas sie topi pomalu i jest 0 stopni :tak:

Do góry