reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej
ja bylam mlodego zaprowadzic do przedszkola pomimo tego ze pada to cieplo i to mi sie podoba;-)malo tego juz slyszalam pierwsze ptaszki w parku ale milo;-)blizej juz niz dalej do wiosny:-)
mlodego pani wczoraj pochwalila ze ciuszki ladnie sklada jak ida spac;-)
kroma ja tez teraz z waga 59 zaczelam ciekawe ile mi skoczy:tak:ale juz mi dzgaja spodnie jak sie nachylam wszystko mi przeszkadza nawet majtki i musze zwracac uwage zeby nie za ciasne bo cholery dostaje..
megi oj kochana ja ci zazdroszcze tej wagi jesz wszystko i o ktorej chcesz a ja jakbym sobie tak tydzien pozwolila na jedzenie czego chce wieczorem to z 2 kg by mi przybylo:-D
larvunia a ty misi nie dawalas jeszcze cytrynki?moj juz dawno szamal bez niczego:tak:

Dzien dobry !!
kawke wypilam , ide zaraz pranie wieszac
a za godzine na dworzec mloda na pociag zawiezc :tak:
potem polatam po sklepach :tak: cale szczescie ze nie pada..
kurcze mylam zeby i zauwazylam ze cos mi uroslo taka mala kuleczka przy zepsutym zebie :baffled:
nie wiem co to nie boli nic , jest twarde :baffled: moze zniknie...

Milego dnia dla wszystkich !!!:-)

Dzien dobry, znów pada:/ co za dzień! O 11 wybywam na kawkę do jednej z sąsiadek, potem obiad jakoś dzień zleci. Muszę po południu iść do bankomatu dzieciaki podrzucę na chwilę do sąsiadki bo mój ma dziś służbę.

marzenko a dlaczego uważasz że wcześniej nie podawałam?
Podawałam nie raz, ale nie do jedzenia ale wyciskałam do herbaty sok ;-)

magi pada?? U nas póki co nie a też muszę wyjść z dziećmi do gminy.... niech nie pada lepiej.
owca miłego latania po sklepach ;-)

hej
Megi ja też CI zazdroszczę, nie raz wieczorem mam taką chęć na wszamanie czegoś a się powstrzymuję jedynie co to zjem owoc jakiś ... mandarynka albo jabłko albo coś :/ ehs z tą naszą wagą :/
Larvunia cytrynka najlepsza :))

larvunia niewiem tak to zrozumialam;-)
ogladalam wlasnie na tvn antykoncepcja dla panow:szok:w sumie dlaczego tylko kobiety maja cierpiec narazac sie na niepotrzebe hormony:tak: nie dosc ze cala ciaze kobieta dzwigac musi do tego porod ......jestem za;-)

reklama
Hej.

Ja w nocy csos goraczki dostalam, nie wiem od czego nawet bo ogolnie dobrze sie czuje zero kataru kaszlu itp.... poki co w pracy siedzei jest dobrze ciekawe jak bedzie pozniej...

Marta wczoraj miala dzien babci i dziadka w przedszkolu, Pani ja pochwalila ze ladnie wierszyki powiedziala mimo ze przy pierwszym troche sie zaciela ze stresu bo pierwsza mowila ze wszystkich dzieci :tak: babcia zadowolona wrocila do domu hehe

Ja w ciazy tez duzo przytylam prawie 30 kg zeszlo po porodzie 20 i 10 zostalo pozniej troche wrocilo pozniej zrzucilam troche a reszty sie pozbyc nie moge :( tak z 15 kg jakbym zrzucila bylo by dobrze :)

Owca a jakiego koloru jest ta kulka?? bo to albo przetoka ci sie zrobila albo ropien rosnie.. a z tym zartow nie ma, lec szybko do dentysty.

A wogole mojego M wkoncu pogonilam do dentysty bo juz przeciwbolowe tabletki bral bo tak bolalo ale nie chcial isc :wściekła/y: ale teraz dentystka mu podpasowalo bo mloda i ladna to chodzi do niej hehe jeszcze tylko 3 zeby zostaly mu do zrobienia z czego 2 na kanalowke sie nadaja...

Marzenka
a jaka to antykoncepcja?? w tabletkach??

Do góry