reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenko mój pewnie też by nie zjadł bo mięsa nie ma :-D mój też mięsożerca ;-)
Nie było go cały dzień więc sobie poszalałam dla samej siebie :tak: Nie jadam mięsa od paru dni i wiecie co... nie brakuje mi go :sorry:

Kto chce wróżbę darmową to zapraszam .... Sprawdzone na mnie, naprawdę dzwonią!
Oferta ważna na dziś, ja też do nich napiszę, ciekawe jak się realizuje i co powiedzą :-D
Ci co nie mają FB tekst skopiowałam Wam:

"Zapraszamy serdecznie na darmowe wróżby. Dziś w nocy od 2:00 do 4:00 do Beaty Nowak. Od 7:00 do 10:00 do Laury Doroty i od 10:00 do 13:00 do Oriany. Zapisy na darmową wróżbę emailowo - infoezo@greenhatstudios.com w treści wpisujecie swoje imię i nr telefonu pod który możemy zadzwonić i godziny w których chcecie żebyśmy zadzwonili."

reklama
hej
no niby mam wózek ale jakos ciagnie mnie do czegos lepszego :p zobaczymy po wyjeciu z piwnicy jak on wyglada hehe
wczoraj upiekłam placek marchewkowy i teraz pałaszuje do kawki, mała śpi - w koncu ma wakacje ;)
wieczorem po mezusia jade i od dzis ma urlop :) a ja za tydzien zaczynam :)
u mnie torby z ciuszkami stoja i czekaja na pranie, tez mam wszystko nie bede kupowac bo szkoda kasy no jedynie moze ten wozek ale jesli juz to moj uparty na x-landera xa :)
zaraz jak mloda wstanie to wybywamy do koscioła i jakoś zleci :) buziaki

Hej

Ale pięknie dziś.

My wczoraj malowaliśmy tzn M malował. Potem sprzątanie, niby tylko przedpokój, ale w całej chacie się syfu narobiło, skończone było dopiero o 21.
Szafkę na buty, lustro i jeszcze trochę pierdół zamówiłam i mają być w sobotę. Doczekać się nie mogę, bo na razie jeszcze poukładałam stare szafki, ale źle to nie wygląda.
Dziś do znajomych jedziemy na kawę i ciacho, na taki mini zjezd ze studiów,bo będzie u nich jeszcze jedna para która z nami studiowała, w drodze nad morze przyjechali odwiedzić. Fajnie, oni mają córę w młodego wieku, to się dzieciaki pobawią.

U mnie zapiekanka ze szpinakiem by nie przeszła, mój m ma uczulenie na szpinak. Kiedyś koleżanka na imprezę cos podobnego zrobiła, pycha było, potem mój m wysypki dostał i tak myślimy, że ze szpinaku, bo poza tym nic nowego nie jadł.

Ale nam przybędzie za niedługo dzieci na forum...........:-)wysyp jakiś.

hejka

Te czekanie to jest najgorsze. No ale swoje muszę wyczekać. Ja mam wizytę na 10 i dostanę skierowanie na cc odrazu, jak będą chcieli to w szpitalu do piątku potną a jak nie to przetrzymają mnie do 15go co mi się nie widzi bo mam mocne skurcze i już nie mam na wszystko siły, spać nie idzie, siedzieć też nie. Dzisiaj jeszcze mnie czyści. Ale chociaż nie chodzę w nerwach, bo ostatnio mam straszne huśtawki nastrojów. Jeść też nie mogę, nie mam apetytu. A dzieciaki pojechały do teściowej a ja sama w domu.

Marzenka- zdrówka dla Dawidka. Mój Arek odpukać tak jak wymiotowała dwa dni temu tak nic się nie dzieje.
Jadźka- ja też chciałam inny wózek, ale u mnie ze względu na to, że dzieciaki będą chciały jeździć, wzięłam ten sam co miała dla nich. Najwygodniejszy na te dziury nasze.
Aneteczka- fajnie, że macie już po remoncie. Ja ciągle czekam na taras, mam już płytki i podejrzewam, że zejdzie się remont z moim porodem i powrotem.
Ezoja- ja mam mnóstwo szpinaku na działce, ale tylko surowy zjem, coś mnie brzydzi w ciąży i nie dotykam nic ze szpinakiem bo mam mdłości od niego, a ja zawsze uwielbiałam szpinak. Ale ładnie ci wyszła ta zapiekanka.

marzenka no mamy skończone już i podoba się bo jest czysto i ładnie. Przedpokój zaraz stał się jaśniejszy w tym kolorku pomarańczy:tak:
U nas nudy,mały coś wysypki dostał, nie dużo ale obserwujemy go, zobaczymy rano. Nie wiem nawet od czego, myślę ale nic takiego nie zjadł, jak to się do lekarza przejdziemy. W środę chcemy jechać do rodzinnej miejscowości na kilka dni, chyba do niedzieli a potem wracamy bo teściowa do nas się zabiera. A tak wszystko ok u nas.

Hej...
melduje sie ze my w domku...corcia zostala :tak::tak:
poganiala nas ze mamy juz jechac hehe :-p

Teraz ide cos do jedzenia robic i kapanko...
poczytam pozniej ...

Marzenka a ty rodzisz u siebie w Swiebodzinie ??
bo moja kuzynka ma termin za 2-3 tyg ze Slubic i jedzie do was rodzic hmm...i tam jezdzi tez do lekarza :tak:

Uciekam do zas...:-)

ezoja - uwielbiam szpinak.
Jadzka - Turcje wybraliśmy. wylot 25 lipca. już się chyba zacznę pakowac...

i coś komuś jeszcze miałam...ale zapomnialam.

aha i nie nadrobiłam was jeszcze za wtedy co mnie nie bylo. teraz też już lece spac.

reklama
Dzien dobry !!
kawe pije i zaraz do przedsz.lecimy a potem jade do miasta pozamawiac ciwczenia dzieciaka do szkoly
i przybory kupic :tak:...bo to tylko miesiac i zleci...:tak:

Pranie sie kreci , slonko swieci wiec git ;-)

Future ...Turcja wow..zazdraszczam ;-)..pierwszy twoj lot samolotem bedzie ??..
Madziarena i jedziecie nad morze? znalazlas cos ?

Aha..zamowilam zielone plytki do kuchni w Pl...do odbioru jak pojedziemy po mloda...:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry