reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mnie mniej, mężu w domku :cool2:
ale POZDRAWIAM WAS ciepło cały czas ;-)

marzenko dasz radę! Fajnie jak dwójka w domku, raźniej zawsze jest. Ja uwielbiam ten ruch w domu, bieganinę, śmiechy i zabawę! Czasem pod koniec dnia mam już dość, ale ogólnie nie wyobrażam sobie innego życia :-) Gdy w domu są dzieci to i radość jest i ..... więcej roboty w domu ahhahahahaha, ale ja już mam wsio obcykane na tip top swoje rytuały, też będzie ok u Ciebie :tak:

reklama
a ja wróciłam z festynu, moja mloda wystepowała oczywiscie miała minę jakby ją ktoś lał no ale była na scenie :)
Marzenko jak nocki ? Jak tam mala? szybko mężu do pracy wraca ... zaraz dodam jakies nasze foty aktualne :)

u nas dziś festyn we wsi.
Synek też ma coś tańczyć z grupą przedszkolną.... powiedział, że nie chce iść :eek:
Krop teraz, jak przestanie padać to pójdziemy, ale jak nei to nie wiem co robić...

Miłego dnia!

dzien dobry
jesien na calego:confused2:, zeby to jeszcze slonce bylo a tak doopnie jest,
ja dzisiaj bede miec zalatany dzien a wsumie caly tydzien, zaczynaja sie mlodej zajecia wiec trzeba bedzie ja wozic
a gdzie reszta?

Dzien dobry...
ja dzis mam wolne to usiadlam z goraca kawka , i zaraz bede sprzatac...
bylam w szkole z dzieciakami bo musialam do sekretariatu isc a tam zamkniete czekalam 20 minut i nikt nie przyszedl a niby od 8:30 czynny wrr...pozniej jeszcze raz podejde :tak::tak:
Od piatku zaczynam nowa robotke za kolezanke takze zostanie mi tylko wolny poniedzialek buu...:confused2:
ale tylko 2 godz takze luz..choc z dojazdem to ze 3 beda :tak:

Ciacho u nas tez do dupy pogoda ciagle pada...a mialam jechac do aldi bo fajne spodnie dla dzieci za 6 euro sa..
ale ze pada to nie pojechalam bo to rowerem to bym zmokla jak kura bo kawalek mam..a szkoda bo tam fajne tanie ciuchy maja :tak:i schodza jak cieple buleczki ;-)

Marzenka jak tam u was ..??

owca no to zarobisz na ubrania dla dzieciakow, 3 godziny da sie przezyc i pozniej i tak weekend:-)
u nas nie pada ale pogoda doopna
ja tez musze isc do szkoly do mlodej i do starszej, ja tez nie lubie jak pisza a nikogo nie ma:confused2:

ciacho no jeszcze zostanie poniedzialek takze zawsze taki dluzszy wekendzik bede miala :tak::tak:
a twoje chodza jeszcze do tej samej szkoly ?? czy starsza juz gdzie indziej ??

za tydzien w poniedzialek mam wizyte u gina , i juz mam stresa :tak:
dlugo juz nie bylam i boje sie ze cos mi wynajdzie :rofl2:...

bry i tu Jeny zasne zaraz chyba do tego jeszcze katar mam i dziaslo mnie napitala z tylu jakby mi zab wylazil chyba sobie czyms zakulam bo juz prawie tydzien mnie napitala grrrr

reklama
owca chodza do innych, ale blisko siebie i domu:-D u nas pada, ja lubie jesien ale taka sloneczna i ciepla a nie taka jak dzisiaj:confused2:
ezoja zima dla mnie to tak do -5, 1cm sniegu i mozna żyć:-D
pr a moze coś ci sie wbilo tam, albo zabmadrości rośnie?

Do góry