reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
od 1 chyba spalam tylko pol godz..mloda cos spac nie chciala albo nie mogla jak juz przysnela to narobila w pampka jak nie to to cala przesikana no masakra ..dostalam huggisy i widac jej nie pasuja....
zaraz i tak ja budzic musze bo mlodego do przedszkola zaprowadzic musze i do razu idziemy do pediatry na pierwsza wizyte...kurde jeszcze zapomnialam mojemu przypomniec zeby mi wozek wyciagnal i dupa sama sie musze meczyc......
owca bluzek to on ma pelno a plecaczek tez ma ale dzieki ze pamietalas :)

reklama
hej ho
a ja sobie dzisiaj zrobiłam wolne od pracy, zawiozłam młodą do przedszkola, poukładałam z nią puzzle pojechałam sobie po śniadanko i właśnie szamam :) Potem częśc dalsza tapetowania, już 1,5 sciany jest jeszcze 1,5 ;) ale podoba mi sie :)
Marzenka moja Amelka tak huggisy odparzyły, ze brak słów - teraz zakupiłam DADA do innych nie chce przyzwyczajać.
Kurczę dziewczyny wczoraj jeszcze z brzucha stolik robiłam a dzis tak opadł że szok - do tego miałam w nocy straszne twardnienie i kłocie w pęcherzu i macicy ...moze cos sie zbliża ? Uciekam prasować :) bye !

dzien dobry
madziarena to jeszcze moze w tym tyg na porodowke pojedziesz:tak: nie oszczedzasz sie tak jak ja jak w ciazy bylam to pewnie urodzisz przed terminem, ja obie ciaze urodzilam przed pierwsza 11 dni a druga 6 dni przed:-)
marzenka ale roznicy cenowej jakiejs wielkiej miedzy pampersem a hugisem nie ma, widze ze przez 14 lat nic sie w tej materii nie zmienilo, przy mlodszej uzywalam tylko pampersa ale tylko dlatego ze rożnica 20gr na sztuce do innych firm to bylo nic

ciacho ale ja ich nie kupowalam. dostalam je to trzeba zuzyc;-)ja pospalam z godzinke ale jeszcze oczy mi sie kleja...chce pozniej zrobic ciastka owsiane bo to bede mogla jesc na drugie sniadanko bo przeciez to same otreby siemie lniane wiec nie powinny zaszkodzic malej...
ide mloda budzic bo mi spi od 9-30 a musze do rosmana szybko skoczyc bo mi sie wkladki laktacyjne skonczyly..
madziarena no ciekawa jestem jaki dzien sobie twoja hania wybierze :)

hejo
pr a z niej nie bedzie wyciekac jak ja przetne?musze wyprobowac
owca wysle ci na dniach jak bede w miescie.
u mnie nocka ok nawet sie wyspalam :-D

ale tutaj cisza:eek::-D ja siedze i dziergam te bransoletki ale coz chociaz mam zajecie:-D
owca a ty gdzie?

ciacho a jestem jestem :-p:-p
Tylko nic nowego u mnie wiec siedze cicho :tak:
praca , dom , obiad , dzieciaki i tak w kolko ;-)
Pogoda do bani z rana padalo mocno , potem sie jakos wypogodzilo ale zimno jest :tak:
Jutro mam wolne to musze do miasta skoczyc do banku adres zmienic bo sla na stary reklamy i wydruki z konta , mlodemu musze jakies spodnie kupic bo kurcze ciagle brudzi w tej szkole na placu zabaw i nie nadazam prac i suszyc :tak:
Teraz lekcje skonczylismy i gotuje zupe na jutro i tyle u mnie :-p

reklama
dzien dobry..co to was nie ma ?? wczoraj ja ostatnia a dzis pierwsza :nerd:
zimno u nas , bylam z psem i kobieta skrobala szyby w aucie :szok: czyzby przymrozilo cos ??...

mloda juz poszla do szkoly , zaraz maly idzie a ja za godzine do miasta :tak:

Do góry