reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca biegac nie bede tylko pedałowac na rowerku:-D ja mam 4 pary jeansow ale tylko te na teraz inne sa cienkie na lato
ja jak miałam dlugie to co dwa dni szalu szło dostac bo miałąm identycznie jak u ciebie a teraz ze mam krótkie to po całosci wygladaja tak samo :-D

reklama
ciacho a mam pytanko , przypadkiem usunely mi sie 3 posty na blogu :angry::angry:
nie wiesz czy mozna je jakos przywrocic ?? wkurzylam sie , nigdzie ich nie ma nawet w koszu :-D:angry:

ja tez myje co 2gi dzien glowe.nie lubie tego ale co zrobic.
ja od razu susze wlosy bo niecierpie mokrych.
ja tez teraz na okraglo w jednych smiagam bo mi w nich dobrze:-D
owca mowisz ze schudlas?
madziarena kurde jutro?moze lepiej tak 9-10 listopad.kasy duzo poszlo na paliwko a jeszcze ten wyjazd w niedziele.
ja wzielam sie za jablecznika ciekawe co mi wyjdzie
moi pojechali na dzialke a ja zamiast sie lenic to zawsze se jakies zajecie znajde:-D

owca o to chyba doopa blada jak usunełas to koniec, nawet ja nie mam takiej wladzy:-D
marzenka widac ze mloda daje ci pospac bo inaczej bys jak zabi chodzila;-) ja jak mloda urodzilam to zdarzalo mi sie po 4 godziny spac na dobe, teraz sie tak zastanawiam jak ja funkcjonowalam z dwoja dzieciako jak mojego M nie bylo
to napisz pozniej czy wyszedl ci ten jablecznik, a ja robie maly experyment i jak mi wyjdzie to dam na bloga, a robie dla blond tez tort na jutro dla rafala, sie obudzila w ostatniej chwili;-):-D

ciacho wczoraj martynka spala mi od 19 do 23.30 pozniej dopiero o 4 sie obudzila a wiec ok i spala do 7.wieczorem obejrzalam sobie barwy i poprasowalam dwa prania. kochana czasami chodze jak zoombie tylko tego nie widac..plecy mnie bola i kolana jak za duzo chodze.no ale co dac rade trzeba :)

to super ze tak ci spi:-)moje w nocy co dwie godziny sie budzily nieraz spac nie chcialy, generalnie tak pol roku bylo pozniej różnie ale cale przespane noce mialam jak rok skonczyly
mnie tez nieraz napierdziela kolano

ciacho tez potrafi miec strzaly,ostatnio obudzila sie o 2 i wyspana usmiechala sie i zasnela dopiero o 4 w lezaczku.ale cwaniara z niej zgasilam swiatlo polozylam sie i czekam na odzew no to zaczela marudzic wstalam zapalilam swiatelko a ona zaczela sie chichrac:-D:-D
myslalam ze ciacho wyjdzie i dupa mozna sama gore wyjadac bo na dol maselko sie nie dostalo i sucha make mam buuuuuuuuuuuuuu
kroma jak leci u was?

a karmicie / karmiłyście maluchy na leżąco czy siedząco ?? ja karmię leżąc bo mi kręgosłup nawala okropnie. .. no i moja Hanka nie chce spać w łóżeczku ...woli z nami :/ muszę ja oduczyć, chociaż Aminia jakoś jak miała 2 lata dopiero poszła do swojego łożka a łóżeczko też stało znienawidzone ...

Siemanko.
Spać nie mogę choć Mnie męczy, dziś dzień jako tako zleciał. Do południa zero humoru, chęci na nic, po 14 pojechałam ze szczeniakami i wróciłam sama. Od jakiegoś czasu się modliłam aby babka wzięła bo bałam się, że nie weźmie no ale wróciłam bez nich, trochę doła mam bo jednak człowiek potrafi się przyzwyczaić, w sumie ponad 5 tyg. się nimi zajmowałam a od ponad 2 tyg co dzień w domu były na kilka godz przynoszone, wiec nie dało się nie przyzwyczaić, oby do dobrych domów trafiły. Teraz Ja muszę wrócić do normalności i z powrotem się przestawić ... :tak::sorry2:

Potem do mamy poszłam z małym upominkiem na kawę bo urodziny miała, potem rodzice do Mnie przyszli i tak dzień zleciał. Jutro obiad trzeba zrobić bo rodzice się zapowiedzieli, dołożyli mięso a ja resztę i zrobić muszę :-p więc też pół dnia jakoś zleci a później ... hmm później się okaże.

Buźki papa

reklama
hejka

mało czasu mam ale dzieciaki leżą więc coś skrobnę.

Marzenka- dzieciaki odkąd są w domu to zdrowe. Antek już kombinuję, odwraca się na boki. Ale ciągle grzeczny. Mało płacze. Waży już prawie 8 kg. Kloca sobie wyhodowałam na własnych cyckach. Zaczął mi się sam podciągać. Jak trzymam go na rękach to robi kołyskę i siada. Ale głowa jeszcze słabsza bo zaraz leci.

Madzia- ja różnie karmię, w nocy w wyrku, ale odkładam do łóżeczka. W dzień też śpi w łóżeczku. Czasem jak jestem zmęczona to zasypiam jak go karmię, z cyckiem na wierzchu i przy włączonej lampce- to wtedy śpi ze mną w wyrku. Ale ja się boję go trzymać w łóżku, bo u mnie dzieciaki w nocy łażą i wchodzą do łóżka.

Mycha- ale ważne, że mają dom. Człowiek się przywiązuje, szczególnie do takich małych słodkich piesków.

Do góry