reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziarena poczytaj na necie to skarbnica wiedzy ale tez i glupot, ja nie wiem nie znam sie
owca moje tez tak codziennie starsza to normalnie bez kija nie podchodzic ale to chyba taki wiek, ale sa jakies granice
oczywiscie do tatusia sie tak nie odezwie tylko do mnie:baffled:
ja mam philipsa ma juz 9 lat i powiem ci ze chodzi tak samo jak go kupilismy cichutko, jedynie co o wlasnie musze kupic filtr hepa

reklama
wlasnie mam 2 philipsa i jednego bosha i nie wiem ktory wybrac hehe...
wlasnie cos o tych filtrach hepa czytalam ze one posiadaja :tak:

ten moj jak kupowalam to byla wlasnie nowosc ze maja te filtry
a hepa dobra bo jak sie ma zwierzaki zreszta i bez tego tez bo wylapuja lepiej drobinki kurzu, dla alergikow dobra rzecz:tak:
ja mam jakis sentymetn do philipssa mam troche przetu tej firmy:-) nie narzekam ale wszystko zalezy od ceny

no chyba tez zostane przy philipsie , ale jeszcze musze pomyslec ktory model
bo w sumie oba sa podobne i cenowo tez :tak:
tak patrze na te ceny to kurcze drogi troche taki odkurzacz , ale w sumie to na lata sie kupuje mozna powiedziec :tak:

napisalam mlodej kartke dla pani ze ma ja puscic o 12:30 do domu ciekawe czy przyjdzie
czy beda dzwonic ze mam po nia przyjsc bo tu nie chce tak dzieci samych wypuszczacz hmm...
nie chce mi sie jechac..
A jutro mam zebranie u mlodej na 18 w cztery oczy z pania i mloda musi isc ze mna :tak:

owca cena rozna my za naszego wtedy dalismy cos kolo 600zl tzn. moj kupil sam bylam zla ze taki drogi ale
wychodzi ze warty swojej ceny bo juz tyle lat mamy:-):tak:
pr to moze jemu trzeba łopatologicznie wylumaczyc co to porod a co to termin jak do gamonia nie dociera?

PR a to ich pierwsze dziecie sie rodzi ??

ja chce odkurzacz zeby mial 2000 watt :tak:

ciacho jak w sobote bylismy w sklepie i zobaczylam ceny to mowie do mojego ze nie kupuje bo za drogie :no:
a on mowi ze najlepiej zeby sam kupil a ja zebym nie widziala jaka cena hehe :-D
bo dla mnie zawsze za drogo :tak:

ja mysle nad tymi dwoma...ten ma taka dziwna szczotke polokragla...
Odkurzacz Philips FC 9170 Performer

albo taki..
Philips EasyLife FC8130/01 - Odkurzacz workowy

Chyba bardziej ku temu pierwszemu sie sklaniam :baffled:

owca moj ma 2000 wat a mamy jeszcze taki bezworkowy to dopiero ciagnie kazdego klada mi wyciaga z dywanow wiec odkurzam na zmiane mini
ten pierwszy ma taka szczotke jak moja nawet poodbny jest ale mojego to juz na rynku nie ma
ten drugi tez mi sie mniej podoba
pr to jakis ciezki przypadek z niego, wiesz co a moze lepiej zeby byl przy porodzie albo chociaz siedzial za sciana i czekal bo jeszcze uzna ze co to tam taki porod przeciez to nic takiego:baffled:

reklama
PR to cos mi sie wydaje ze chlopak jeszcze nie dojrzal do bycia ojcem niestety :wściekła/y:
moze jak urodzi to sie troszke mu odmieni :tak:

ciacho wlasnie tez zastanawialam sie jaki chce czy z workiem czy te nowe bezworkowe :baffled:
nie mam porownania i nie wiem , ale chyba tradycyjny i raczej ten z pierwszego linka bedzie :tak:

Do góry