reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej dziewczyny ;-)
Wyobraźcie sobie, że wczoraj kolo 21 moja położna napisała mi smsa żebym dziś do niej przyszła to mi pożyczy na weekend przyrząd do mierzenia tętna płodu - taki domowy. Bo ona się tak o mnie martwi. Poszłam więc, dała mi i przy okazji zrobiła raz jeszcze KTG wyszło jeszcze lepiej niż wczorajsze :tak:

Pokaze Wam efekty remontu Naszej sypialni, w której swój kącik będzie mieć Oskarek :-)

Zobacz załącznik 608771Zobacz załącznik 608772Zobacz załącznik 608773Zobacz załącznik 608774Zobacz załącznik 608775Zobacz załącznik 608776Zobacz załącznik 608777

Hej...

a tu cisza...

u nas jak codzien , pogoda tylko jakas do dupy cieplo bo 10 st ale wieje ze leb urywa a teraz pada ..
dzieci sie kapia , ja jeszcze z psem musze wyjsc :tak:

ciacho gdzie jestes ? wyjechalas juz sie byczyc ? :confused:
Marzenka to fajnie ze lapek sie naprawil haha ciekawe na jak dlugo ;-)
Agnis to bardzo w porzadku masz ta polozna :tak:
a pokojik super wam wyszedl :-) i firanka fajna ogladalam taka na allegro jak kupowalam sobie :tak:

No nic uciekam dalej :-) milego wekendu :tak:

hejka

Agnis- mi się podoba ta pościel, może daj mi linka gdzie kupiłaś bo bym Antkowi zamówiła jakąś, bo ma wszystko w spadku po rodzeństwie. Ładne firany mas.

A ja policzyłam i taką księgowość to ja lubię. Zwrot mam i to nie mały, więc zaszalejemy za 3 mce jak nam przyślą :-). Na wakacje będzie jak znalazł. W ogóle za same dzieciaki to ja mam 3000 zł. A Antek jest w połowie roku rodzony, nawet nie liczyłam ile za rok będzie jak pełen rok wskoczy.

Future- miłego kolacjonowania, ale monosylaby tworzę, I sto lat dla męża.

Ostatnia edycja:
hejo :)
Agnis pokoj bardzo ladny fiolet to ja uwielbiam :-)
Kroma a niech zwracaja podatek banda zlodziei:-Dmi maz w tym roku na wiosne kupuje nowy rower juz sie doczekac nie moge:tak:mialam miec nowy w tamtym roku ale ze i tak bym nie jezdzila to bezsensu bylo;-)
milego dnia:-)

reklama
hejka

Marzenka- ja się obawiam, że za nim nam wypłaca ten podatek to jeszcze jakaś inspekcja wpadnie, bo nam wyszło sporo bo M na działalności i płacił na 2 stawce podatkowej a jak ze mną się rozlicza to ja mu obniżam skalę i muszą mu oddać to co nadpłacił. A oni tacy są, że jak mają za dużo dać to zaraz przychodzą sprawdzać. Więc ja się modlę, żeby nie wpadli.
A ja mam też stary rower i by mi się przydał nowy. Ale Arek jeszcze nie jeżdzi na rowerze i muszę go jakoś zmobilizować, tak bym jeżdziła z całą 3. A fajnie, że ci M kupuje nowy rower.

Do góry