reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no tak ciacho zawsze jest ze jak sie chce kupic to nie ma w czym wybierac bo wszystko na jedno kopyto :tak:
pamietam jak my szukalismy blatu do naszych bialych mebli to tez nie moglam sie zdecydowac
choc w sumie kazdy by pasowal do bialego ale boki szafek mam szare to i taki blat chcialam :tak:
z ta czarna lodowka to przesadzilas :-D
a blyszczace blaty to bym w zyciu nie chciala bo ciagle palce by byly widac , wystarczy mi ze mam blyszczace meble hehe :-p
Ale leje ciemno sie zrobilo i wieje ze az.. :szok: a chcialam isc do sklepu ech...:confused:

Agnis super zdjecia , maly model...
widze ze dobrze ci synus spi , takze wysypiasz sie :tak:
a jak starszy synek ??

Owieczko a starszy ma etap buntu, ciągłego bałaganiarstwa i fochania się od rana do nocy (bo mam daleko do szkoły, bo się nudze bo coś tam...itd.). Po porządnym opr chodzi jak w zegarku dwa dni a potem znów to samo:szok:
Ale pomaga mi przy Oskarku. Już się tak nie brzydzi pampersów, daje mu smoka, kolysze na bujaczku itp. :tak: No i wczoraj na sesji nie przeszkadzal bo się bawił z synem fotografa :-D
Dziś zaniósł do szkoły pracę plastyczną o Papieżu, ciekawe co z tego wyjdzie:tak: kurcze ze tez foty nie zrobiłam :crazy: Ale ze mnie matka :-D

A i chciałam Wam powiedzieć ze sesje mielismy za darmo :-) prezent od kolezaki - zony fotografa :-)

Agnis to tez wesolo ze starszakiem hehe :-p
taki wiek :tak:
moje tez swiete nie sa , ile musze sie czasem nagadac to glowa mala ;-)
Mlody to najlepiej wcale do szkoly by nie chodzil bo po co jak tam jest nudno :-D
Teraz maja ferie to sie nudza , a jeszcze tyle czasu ...ale na dwor to sila musze go wyciagac bo isc nie chce..
nieraz to masakra z nimi..
a mloda to tez balaganiara najlepiej to zeby matka jej sprzatala w pokoju bo jej nic tam nie przeszkadza ze tony papieru na biurku :angry:
ach szkoda gadac :-p:-p

Fajnie ze sesja za free bo slyszalam ze troche to kosztuje a tak macie fajna pamiatke :-):-)
macie jakies zdjecia we czworke czy tylko robiliscie malemu ?

owca ee tam nie przesadzilam z lodowka mam zolte ciasny wiec jest git, a na blyszczacym blacie nie widac paluchow tylko widac strasznie rysy i po jakims czasie matowieje:baffled: u mojej mlodszej tez tona papieru:angry:
agnis taka sensja to jak wygrana na loterii:-) a bunt no coz taki wiek, moja mloda potrafi mi poszarpac nerwa ze masakra

Nie tylko małemu :-D
Może kiedyś sobie taką zrobimy jak schudnę :szok::-D

A co do sesji, to oni dopiero zaczynają dziecięcą.

A koszty są niemale. Mam znajomą w Gorzowie co chiala 300 zł ode mnie..a 350 normalnie sesja kosztuje... Za takie coś to ja dziekuje:szok:

Zupka ugotowana na obiad , nie pada to zaraz pojde do kiosku lotto wyslac i odebrac moje 10 ojro wygrane :-D
pies sie przespaceruje :tak:
Pozniej jeszcze podlogi umyje :tak:

Ja mam tu w De taka znajoma co robi sesje noworodkowe , rodzinne to koszt 150 euro
ale wiem ze sporo zdjec robi :tak:

u nas slonce od rana ale zapowiadaja deszcze w sumie niech popada bo sucho
u was drozej bo i ludzie wiecej zarabiaja ale u nas za taka sesje tez tanio nie jest ale pewnie w wawie 2 razy drozej

reklama
hejka na moment.

Marzenka- u nas też coś rodzina zapomniała o nas. Mój kuzyn chyba się obraził. Bo zawsze my ich zapraszamy albo dzwonimy, żeby iść do nich, a oni nigdy, więc ostatnio czekałam, aż może sami się odezwą i nic. Chyba już pół roku ich nie było. Czasem z rodziną lepiej się na zdjęciach wychodzi.

Agnis- cudna sesja.

A my kursujemy na dworze, Antek cwaniak i raczkuje i chce ciągle na dwór chodzić i szaleć z dzieciakami. Raczkuje mi pod drzwi i czeka aż go zabiorę. Pokazuje na głowę, że mam mu czapkę założyć. Ostatnio kombinuje i na schody chce wchodzić, ale udaje mu się oprzeć o jeden schodek i dalej dupsko nie idzie.

Do góry