reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam sie z rana:)
Sluchajcie tego zapomnialamwam napisac :)
ide sobie sotanio z blond (asia) do inter a tam idzie sobie rodzinka tatus z wozkiem i pieskiem a obok zona z KONIKIEM NA smyczy:) ludzia az koparyopadly nam z reszta tez.:) Juz myslalysmy ze to przez to slonce mamy jakies zwidy:)

witam sie z rana:)
Sluchajcie tego zapomnialamwam napisac :)
ide sobie sotanio z blond (asia) do inter a tam idzie sobie rodzinka tatus z wozkiem i pieskiem a obok zona z KONIKIEM NA smyczy:) ludzia az koparyopadly nam z reszta tez.:) Juz myslalysmy ze to przez to slonce mamy jakies zwidy:)

zartujesz??
normalnie musialo to wygladac zajefajnie :-D:-D
z takiem normalnym wielkim koniem szli??
moze jeszcze weszli z nim do interka???:-D:-D

dobre sobie hehe....

ps. tak na marginesie powiedz tej naszej blondi zeby sie tu do nas odezwala na forum....:tak::tak:

befatka nie denerwuj się to nic nie zmieni a spotkanko zrobimy sobie jeszcze raz specjalnie dla ciebie na początku września

madzia
w piątek nie przyjadę bo Piotrek idzie do pracy i będę musiała szybko do domku wrócić ale w sobotę koło 16 bym u ciebie była pasuje Ci??
a ta impreza na głębokim to jakaś zakładowa zamknięta

Oj dobrze że dziś trochę chłodniej jest czym pooddychać

ania kucyk????:szok::szok:

hej Jezyk !!!:-)
musze cis zmartwic nie bardzo pasuje mi w sobote
bo nie wiem czy bede w domu:no:
przyjechala moja siostra z niemiec nie widzialysmy sie pol roku wiec sama rozumiesz...
i albo ona bedzie na wekend spac u nas albo my pojedziemy do babci i zrobimy tam sobie jakis gril itp....:tak:

wiec nie gniewaj sie na mnie czasem...ale jak ona za tydzien juz pojedzie to wtedy z checia mozesz wpasc do nas....:-)

aha na zamku w niedziele jest jakis festyn od 16 :tak::tak:

ps.a gdzie nowa mamusia anneczka sie podziewa???:baffled:

reklama
pewnie że się nie gniewam:-):-)
a w niedziele bedziesz na tym festynie?? bo ja niedzielę po południu też mam wolną

no jesli nie bede u babci to napewno pojdziemy z siostra i jej synkiem :tak::tak:
wiesz chce troche z nia pobyc i dzieciaki zeby sie pobawily bo ona przyjedzie dopiero chyba znow za pol roku jakos styczen-luty wiec trza troche pobyc razem :tak:

Do góry