reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hehe u nas to samo:-D:-D
ja musze troche nowej garderoby dla hani uzupelnic do przedszkola :tak::tak:

a ty sprzedajesz moze ciuszki na alegro albo gdzies czy wywalasz???

ide sie ubierac i spadamy na dwor potem zajrze narazie !!! :-):-)

po dzieciakach to albo oddaje kolezance ale teraz to jej cora tak urosla ze to bedzie chyba male a nieraz i sprzedaj
mam na zbyciu kurtke Gapa i bezrekawnik dwustronny Old Navy ale to tak na 2-3 lata

reklama
Witam,
ciasteczko i Larvunia- dzięki za odpowiedz w sprawie fryzjera, ma może któraś numer do tego pasażu????

Ja kawkę pije, o 9 wstaliśmy, maly juz nakarmiony i sobie w leżaczku do zabawek gada:-)
Kurcze nie wiem już co robić, znów mu temp. skoczył, wczoraj byliśmy na dyżuże w przychodni, lekarz powiedziała że wszystko ok wygląda. Sama już nie wiem, kilka dni było ładnie a teraz znow ta gorączka, a we wt. mamy iść na szczepienie:baffled:Dziś mierzyłam ma normalną temperature.

Ja dziś to chyba do tesco będę musiała skoczyć, bo w lodówce samo światło:confused:

Hej dziewuszki:-D My z niunią i bratem do 7.30 pospaliśmy jak nigdy bo mój już po 6 na kompie siedział. Dziś jest plan nad jezioro jechać , czekam na wiadomość od psiapsiółki. Szkoda siedzieć w domku przy takiej pogodzie:tak:Jakby co miłego dnia życzę;-)

tak madzia gosci mam:-)
jak dawid sie obudzi to idziemy na spacer,dzis bede szybciej w domu,troche olivierek mi dodatkowej roboty narobil:wściekła/y:
dostalam miesiaczke i nic mi sie nie chce brzuch boli,wiec po poludniu bede leniuchowac:-)

hej kobietki
U mnie dziś nienajlepry nastroj:-( bo dzien po badaniu zauważyłam krew w śluzie i znów do lekarza dostałam tabletki. Wg usg nic sie z maluszkiem nie dzieje ale ja i tak sie bardzo martwie. Mam nie dzwigac i odpoczywać co nie jest łatwe mieszkając na 4 pietrze z 1,5 rocznym dzieckiem.
Za chwilke wpadnie do mnie Kasia z Izulką a puźniej siostra zabierze mnie na wieś.

Witam i ja ponownie :-):-)
przyszlam do domu bo duchota masakra gdzie tu lazic w taka pogode,wstawilam fasolke juz i miesko nogi z kuraka..ale i tak musimy wyjsc bo nie mam maki :wściekła/y::wściekła/y:zeby zaklepac sosik wrr...i znow na dol ech...

annes kochana uwazaj na siebie i jak tylko masz chwilke to odpoczywaj :tak::tak:
megi i jak tam ten twoj brat byl sie pytac o prace co mu powiedzieli??

larvunia siemka :-):-)

reklama
Do góry