reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzieki dzieki;-)ja jeszcze czekam
u mnie w bloku podobno byla kiedys siedziba spoldzielni, komisariat i dlatego jakis taki dziwny.bez sensu ta szklarnia bo jak okno mlodemu otworze to za bardzo nie wywietrze.no i to taka kryjowka przed deszczem itp wiec mlody spokoju nie ma:crazy:
a Ania u gory kolo mnie:tak:trzeba kiedys sie na spacerek wybrac :tak:

reklama
Dzieki dzieki;-)ja jeszcze czekam
u mnie w bloku podobno byla kiedys siedziba spoldzielni, komisariat i dlatego jakis taki dziwny.bez sensu ta szklarnia bo jak okno mlodemu otworze to za bardzo nie wywietrze.no i to taka kryjowka przed deszczem itp wiec mlody spokoju nie ma:crazy:
a Ania u gory kolo mnie:tak:trzeba kiedys sie na spacerek wybrac :tak:

za spacerkiem jestem za:tak::-) no na parterze mieszkacie,
moze nieraz sie minelysmy haha
to zesmy sie dobraly swieta trojca:-D:-D

to ja uciekam pozniej na polsacie jest moj ulubiony serial "kosci"
a z psem musz wyjsc nieraz to tak my sie niechce no ale musze
pies to jak trzecie dziecko:-D:-D
milych snow itp.:-):-)

Dzien dobry dzis jestem pierwsza przed marzenka hihi :-D:-D:-D
ja tylko tak wpadlam sie przywitac i ubieramy sie do przedszkola

narazie !!! :-):-)

witam
madzia ja juz nie spie od 6 ale wolalam przez ten czas ugotowac zupke dla dawidka i spakowac torbe do mamy,bo jutro z wszytskim to nie dalabym rady:-)
jeszcze tylko sosik dla nas musze zrobic bo dzis potrawka z miesem z ryzem i ogorki kiszone:-)
a teraz wlasnie popijam kawke i zajadam sniadanko:-)
ania pr blondi i ciasteczko jaki to zbieg okolicznosci ze akurat tak blisko siebie mieszkacie:-D:-D:-D
madzia a ile wy placicie za ubezpieczenie auta?

Hej teraz juz jestem i moge odsapnac powiesilam pranie i zrobilam sobie kawke :-):-)
myslalam ze zrobie zakupy w warzywniaku ale byl jeszcze zamkniety to musze znowu isc potem :wściekła/y::wściekła/y:...
a jutro hania ma byc na 7:30 w przedsz to musze wyjsc juz o 7:15 z domu matko jedyna !!....

marzenka podaj ten przepis na ta potrawke moze i ja kiedys zrobie :tak::tak:....

a ubezpieczenie to nie wiem...ale cos mi sie kojarzy jakies 500 zl na rok bo m ma samochod na kogos innego zarejestrowany :tak:..bo narazie nie mamy kasy zeby przerejestrowac na siebie bo jak sie pytal to jakis 1 tys potrzeba :angry::angry:...wiec jezdzimy narazie tak...

no fajnie maja dziewczyny ze mieszkaja na jednym osiedlu super !!!
ja tak mieszkalam z katgen a tu mi sie ona wyprowadzila heeh :wściekła/y::wściekła/y:

witam witam:-)
rzeczywiscie zbieg okolicznoscie ze tak blisko siebie mieszkamy:-D
ania Pr :-Di ja ania a ciekawe jak blond ma na imie?
wiecie moze?
marzenka na dlugo jedziecie?
pochmurno mam nadzieje ze padac nie bedzie
moj maly przedszkolak ma dzisiaj w nowiutkich salach nawet ladnie tylko szafek jeszcze brak ale to nic

reklama
Do góry