reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laski :-):-):-)

ciasteczko tak hania jedzie jutro do was do kina :-):-)...

Beti co tam nowego powiesz??:-):-)

PR co tam robilas w wekend??

Marzenka to jednak idziesz na nocke do mamy??

reklama
pracowalam a jak wrocialm z pracy w soboty to pojechalam na wykopki :) bezemnie by nieskonczyli heheh bo jak wrocilam to juz byl koniec;p;p
potem byly pyrki z ogniska a w niedziele ciagle padalo;/ ale i tak bylam z M na rybach heheeh
a braly jak glupie:p wziely mi 3 gumki i 3 przypony a ryb brak;p ale udalo mi sie zlapac kija i glony:D:D: :szok::tak:

Madziu a co byś chciała wiedzieć?;-)

tak w ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że Izolda chodzi sama:-):-)zapierdziela jak perszing:-):-)

pracowalam a jak wrocialm z pracy w soboty to pojechalam na wykopki :) bezemnie by nieskonczyli heheh bo jak wrocilam to juz byl koniec;p;p
potem byly pyrki z ogniska a w niedziele ciagle padalo;/ ale i tak bylam z M na rybach heheeh
a braly jak glupie:p wziely mi 3 gumki i 3 przypony a ryb brak;p ale udalo mi sie zlapac kija i glony:D:D: :szok::tak:

owocne polowy mieliscie :-D:-D:-D
lowienie to tak dla relaksu ma sie rozumiec:-)

Ciasteczko Izolda to nie moja:-).a naszej Katgen:-) moje laski już duże, co nie zmienia faktu, że w ich wieku też trzeba mieć oczy dookoła głowy:-)

ciasteczko izolda to nie jest jej corka hehe :-D:-D to naszej forumowej kolezanki Katgen ktora teraz nie ma internetu i jej tu nie ma...:no::no:

a jada na Kota w butach :tak::tak:

i dzwonil moj m ze pracuje dzis tylko do 10 bo ma 5 nadgodzin i kaza isc mu do domu hehe...maja malo roboty :wściekła/y::wściekła/y:...

a i pisala tez wlasnie do mnie nasza katgen -kasia ze wpadnie dzis do mnie na kawke okolo 10 jakos to pewnie zajrzy tu was na forum :-):-)

PR widze ze ty lubisz na rybki chodzic :-D:-D ja bym zglupiala tak siedziec i patrzec czy biora hehe :-D:-D

Ciasteczko Izolda to nie moja:-).a naszej Katgen:-) moje laski już duże, co nie zmienia faktu, że w ich wieku też trzeba mieć oczy dookoła głowy:-)

no tak ja nie wtajemniczona wiec przepraszam:-):-)
no ja nie mam takich duzych bo tylo 10 i 5 lat:-)
a smiesznie wygladaja miny innych jak mowie ze ta starsza to moja:-D:-D

reklama
Do góry