reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
pracowalam a jak wrocialm z pracy w soboty to pojechalam na wykopki
bezemnie by nieskonczyli heheh bo jak wrocilam to juz byl koniec;p;p
potem byly pyrki z ogniska a w niedziele ciagle padalo;/ ale i tak bylam z M na rybach heheeh
a braly jak glupie
wziely mi 3 gumki i 3 przypony a ryb brak;p ale udalo mi sie zlapac kija i glony
: 

potem byly pyrki z ogniska a w niedziele ciagle padalo;/ ale i tak bylam z M na rybach heheeh
a braly jak glupie

C
ciasteczko
Gość
ciasteczko- blond ma na imioe asia
witam sie tyle napisalyscie ze was nienadrobie;p
dzieki fajnie wiedziec,
a nam sie nasze imiona nie pomyla takie sama

magda to fajnie na pewno hani sie spodoba bylam kilka razy z moimy dziewczynami
a na co jada wiesz moze? bo moze i ja by sie wybrala z moimi tak
odchamisc sie troche

C
ciasteczko
Gość
pracowalam a jak wrocialm z pracy w soboty to pojechalam na wykopkibezemnie by nieskonczyli heheh bo jak wrocilam to juz byl koniec;p;p
a braly jak glupiewziely mi 3 gumki i 3 przypony a ryb brak;p ale udalo mi sie zlapac kija i glony
:
![]()
owocne polowy mieliscie

lowienie to tak dla relaksu ma sie rozumiec:-)
C
ciasteczko
Gość
beti to pewnie masz oczy dookola glowy ;-) super ze tak zasuwa i radocha dla rodzicow:-)
ciasteczko izolda to nie jest jej corka hehe 
to naszej forumowej kolezanki Katgen ktora teraz nie ma internetu i jej tu nie ma...

a jada na Kota w butach

i dzwonil moj m ze pracuje dzis tylko do 10 bo ma 5 nadgodzin i kaza isc mu do domu hehe...maja malo roboty
...
a i pisala tez wlasnie do mnie nasza katgen -kasia ze wpadnie dzis do mnie na kawke okolo 10 jakos to pewnie zajrzy tu was na forum :-):-)
PR widze ze ty lubisz na rybki chodzic
ja bym zglupiala tak siedziec i patrzec czy biora hehe 

a jada na Kota w butach

i dzwonil moj m ze pracuje dzis tylko do 10 bo ma 5 nadgodzin i kaza isc mu do domu hehe...maja malo roboty

a i pisala tez wlasnie do mnie nasza katgen -kasia ze wpadnie dzis do mnie na kawke okolo 10 jakos to pewnie zajrzy tu was na forum :-):-)
PR widze ze ty lubisz na rybki chodzic

C
ciasteczko
Gość
Ciasteczko Izolda to nie moja:-).a naszej Katgen:-) moje laski już duże, co nie zmienia faktu, że w ich wieku też trzeba mieć oczy dookoła głowy:-)
no tak ja nie wtajemniczona wiec przepraszam:-):-)
no ja nie mam takich duzych bo tylo 10 i 5 lat:-)
a smiesznie wygladaja miny innych jak mowie ze ta starsza to moja

reklama
Podziel się: