reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a ja juz wszamalam zupke:-):-):-):-)
a szymek zjadl 2 lyzeczki i stwierdzil ze jest bee :angry::angry::angry: i nie chce jesc !!!...
nic na sile...nie to nie ....:angry::angry:

a no widzisz musze jakos znalezc czas na wszystko a od pazdziernika w weekendy jeszcze na szkole na szczescie ostatni rok

a jak juz mowilam wczesniej to wole sama ugotowac bo tesciowej zxarelko jakies nie takie hehehe

reklama
no troszke tak :-):-)
bylam dokonczyc zupke wiec obiad mam juz gotowy :-):-)

a ty masz juz duzo ciuszkow dla dzidziusia?? kupilas wszystko?

co do ciuszkow to mam ich sporo, szwagierka mi dala bo rok roznicy jest miedzy jej mala a nasza Martusia :) jeszcze dokupowalam troszke, ale juz takich wiekszych. Narazie sie powstrzymalam z kupnem jakich kolwiek ubranek. Zaczekam az sie urodzi :) bo tak naprawde nie wiem czy urodze Marte czy Filipa :-) bo lekarz juz sam nie wie...

Narazie skurczy nie mam wiec sie nie nastawiam dzisiaj na porod...

Do góry