reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oh larvunia ale zes sie rozpisala,juz nawet nie pamietam kiedy ostatnio tylenapisalas,ale my kochana rozumiemy ze czasu nie masz:-)
widzisz jakiego masz super synka:-D:-D:-Dco my bysmy zrobily bez naszych dzieci bo ja np nie wyobrazam sobie zycia bez dawidka:-)
dobranoc:-)

reklama
Hej,
ja już na nogach.
Zaraz skończę śniadanko i jadę ze swoim dzieckiem do Sulęcina na zdjęcie gipsu (mam nadzieję, że do 11 wyjdę ze szpitala, bo kolejki są tam masakryczne).
I mam nadzieje, że młoda podczas ściągania nie odwali cyrku (aż się boje).

Dzien dobry !!:-):-)
my juz po spacerku zprzedszkola i szymek znow plakal bo chcial zostac u dzieci hmm...ciekawe jakby bylo jak naprawde musialby zostac :tak:

asienka trzymam kciuki oby zdjecli gips..a dlaczego do sulecina jedziesz a nie do gorzowa??

larvunia to mialas dzionek pelen wrazen :-):-) fajnie ze fruciu sobie tak swietnie radzi :-):-)

marzenka a murzynka tylko mikserem robie a czym myslalas ze moze lyzka mieszac?? :-D:-D nie nie...:no:

ide kawe robic a wy wstawac szkoda dnia !!! :-D:-D

witam
ja od rana latam,juz pranko wstawione,dawidek nakarmiony przebrany mlepetyna umyta wiec juz mam chwile zeby wypic kawe i zjesc sniadanko:-)
madzia i cale szczescie ze mikserem:-D:-D
asienka trzymam kciuki zeby zdjeli malej no i zeby cyrku nie robila.
a ja wczoraj taka zmeczona bylam ze jak zasnelam o 22 to dopiero obudzilam sie o 3 rano:szok::szok:co u mnie to jest zadkoscia bo zanim dawidek sie obudzi na jedzonko to ja wstaje ze 2 razy sprawdzam co tam u niego:-D:-D:-D
my dzis musimy do miasta na zakupy,musze kupic produkty na ciasta,bo jutro bede piec.no i po pamki bo te fifi sa do dupy,bo conajmniej 2 razy musze przebierac dawidka bo przeciekaja i mam teraz wiecej prania noz to gowno warte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec dzis lece po dade:-)
jezyk co tam u ciebie ?jak zdrowko?

czesc marzenka tos ty dzis zalatana :tak::tak:
ja pozniej lece tylko do lidla po frytki :-D:-D sa w promocji..kupie na obiad na dzis i juz bo mam jeszcze wczorajsza zupe i do tego beda fryty :-):-)

a co jakas impreza u ciebie ze ciasta robisz?? chyba urodziznki twojego co dobrze mysle??:baffled::baffled:

helol:)
asianka- przebijanie uszu z kolczykami 40 zl w parku 111 mloda ma dalej te kolczyki ktorymi miala przekluwane na razie nie bede jej zmianiac niech sie dobrze uszka pogoja. A co do gojenia tyonrewelacja dopeiro teraz jakas ropka sie pokazala na 1 uszku ale to pewie dlatego ze jej zachcaczylam bluzka;/ ale codzien po kompaniu smaruje woda utleniona i jest dobrze:) a przemywaia uszkow mala sie sama dopomiona i wrzeszczy w nieboglosy jak mama zapomnij zrobic jej "myj myj ucha ":p

Madzia ja tez musze do lidl po te frytki:-Dtaniocha:-D:-D:-D:-Dmy ciagle na nich jedziemy,bo zamiast ziemniakow prawie zawsze frytki:-D
kochana impreze to by trezba bylo zrobic tylko narazie nikt nic sie nie odzywa,a ciasto robie na roczek olivierka,jedziemny w sobote,
do tego moj w niedziele ma urodziny w poniedzialek dawidek pol roczku i siostra mojego ma tez urodziny no i jeszcze przypada jej ktoras tam rocznica wiec tylko balowac i nic wiecej.:-D:-D:-D:-D

Marzenka to impra za impra u was hehe nic tylko pic :-D:-D:-D:-D

a na roczek to dokad do gorzowa smigacie??

Ania to duzo teraz za uszy wolaja ja placilam 15 zeta kiedys...jakies 4,5 roku temu :tak::tak:bylyscie w tej kwiaciarni z ania?

u mnie juz dno kubka widac kawa wypita
:-):-)

reklama
madzia jedziemy za m-cz.:-)
ja juz wloski wyprostowane spakowana,tylko sie ubrac i wyjsc:-D.tylko niewiadomo jak tu sie ubrac bo pogoda takas jakas niewyrazna
a gdzie reszta dziewczyn sie podziewa?

Do góry