reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a pare dni temu kupilam takie jogurciki dla dzieci w lidl,madzia wiesz jakie?dalam smak banana bo ten smak mu najbliszy i wiecie jak sie zajadal,wczoraj to nawet nie nadarzalam nakladac na lyzeczke i wrzask :-D:-D:-D:-Dwszystko jest wporzadku wiec bedziemy dawac:-D:-D:-Dgdybyscie widzialy jak dawidek sie oblizuje heheehehhe:-D
a ostatnio byla mowa o rajtuzkach,znalazlam z wioli i za 8-9zl:-)no ale fakt ze jesli chodzi o rozmiar powyzej 100cm to cena szokujaca 16-19zl:szok::szok:

tak marzenka wiem o jakie chodzi bo mam je w lodowce szymek tez je zjada :tak::tak:
tylko pomalu mu dawaj bo ja tez tak szybko zaczelam i po jakims czasie go wysypalo :tak::tak:..ale pozniej zeszlo i znow dawalam jeden dziennie....

a rajtuzki tak ceny kosmiczne a do przedszkola troche musze miec... ale teraz w ciuszku kupilam 4 pary za 4 zeta :-D:-D

dobra ja juz uciekam narazie papa !!! :-):-)

magda- nie bylysmy bo jak wraclam z pracy to zagladalam ale kartki juz nie widac ;/

a ja wczoraj zaszlam do lumpka i kupilam malej 2 kurtki 1 polarowa 2 gruba pikowana i kombinezon cieply i dalam za wszystko 35 zl :) no jeszcze kozaki potem i mloda przygotowana do zimy hehe

Ostatnia edycja:
Helol:tak:
a ja dzisiaj w nawet dobrym humorze.wlasnie sie umowilam na rozmowe o prace w sobote:tak::tak::tak:praca w biurze w agencji ogloszeniowo reklamowej:tak:trzymajcie w sobote kciuki o 11.
mlody w zlobku.jeszcze zdrowy;-)bo nie wiadomo ile potrwa ten blogi stan...ja pije kawke i lece Was poczytac

witam z pracy ;-)
blond trzymam 3ciukasy za prace :tak:
ja rajstopki mam na szczescie po bratowej mojego meza dzieciach :sorry2: nie kupuje. Wasze pociechy juz w rajstopkach biegaja?? nie za wczesnie?? :confused: kurcze ja mojemu zakladac bede dopiero jak bedzie snieg albo minusowa temp. na dworze :sorry2:

reklama
Witam, wróciłam:-D Przyjechaliśmy wczoraj ok 20.00 byłam padnięta żeby mieć jeszcze siłę zajrzeć do was. Dziś mój już poszedł do pracy po urlopie...ja sprzątałam bo bajzel niesamowity, pranko się pierze zaraz ostrugam pyreczki i dziś mielone klopsiki.
Witaj Blond;-) dawno cię nie było a widzę że zawitałaś, super:tak:

Poczytam was później bo znów sporo tego:-) W Mogilnie było fajnie, poodwiedzaliśmy znów ludziska trochę i nie obejrzeliśmy się jak już musieliśmy wracać:sorry2: ale nie ma jak w domu. Ja też juz jestem zaopatrzona na zimę dla Zuzi, dostałam od mojej kumpelki 2 gitowskie kurtki do niej z kompletami czapek i bardzo ładny brązowy płaszczyk wszystko na zimę, wogóle nie zniszczone powiedziałabym że nówki, jestem bardzo zadowolona:-D

Do góry