reklama
marzenka21
Fanka BB :)
a pare dni temu kupilam takie jogurciki dla dzieci w lidl,madzia wiesz jakie?dalam smak banana bo ten smak mu najbliszy i wiecie jak sie zajadal,wczoraj to nawet nie nadarzalam nakladac na lyzeczke i wrzask 

wszystko jest wporzadku wiec bedziemy dawac

gdybyscie widzialy jak dawidek sie oblizuje heheehehhe
a ostatnio byla mowa o rajtuzkach,znalazlam z wioli i za 8-9zl:-)no ale fakt ze jesli chodzi o rozmiar powyzej 100cm to cena szokujaca 16-19zl

a ostatnio byla mowa o rajtuzkach,znalazlam z wioli i za 8-9zl:-)no ale fakt ze jesli chodzi o rozmiar powyzej 100cm to cena szokujaca 16-19zl

tak marzenka wiem o jakie chodzi bo mam je w lodowce szymek tez je zjada 

tylko pomalu mu dawaj bo ja tez tak szybko zaczelam i po jakims czasie go wysypalo
..ale pozniej zeszlo i znow dawalam jeden dziennie....
a rajtuzki tak ceny kosmiczne a do przedszkola troche musze miec... ale teraz w ciuszku kupilam 4 pary za 4 zeta

dobra ja juz uciekam narazie papa !!! :-):-)

tylko pomalu mu dawaj bo ja tez tak szybko zaczelam i po jakims czasie go wysypalo

a rajtuzki tak ceny kosmiczne a do przedszkola troche musze miec... ale teraz w ciuszku kupilam 4 pary za 4 zeta

dobra ja juz uciekam narazie papa !!! :-):-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
magda- nie bylysmy bo jak wraclam z pracy to zagladalam ale kartki juz nie widac ;/
a ja wczoraj zaszlam do lumpka i kupilam malej 2 kurtki 1 polarowa 2 gruba pikowana i kombinezon cieply i dalam za wszystko 35 zl
no jeszcze kozaki potem i mloda przygotowana do zimy hehe
a ja wczoraj zaszlam do lumpka i kupilam malej 2 kurtki 1 polarowa 2 gruba pikowana i kombinezon cieply i dalam za wszystko 35 zl
Ostatnia edycja:
blond_20
Czarownica
Helol
a ja dzisiaj w nawet dobrym humorze.wlasnie sie umowilam na rozmowe o prace w sobote

praca w biurze w agencji ogloszeniowo reklamowej
trzymajcie w sobote kciuki o 11.
mlody w zlobku.jeszcze zdrowy;-)bo nie wiadomo ile potrwa ten blogi stan...ja pije kawke i lece Was poczytac

a ja dzisiaj w nawet dobrym humorze.wlasnie sie umowilam na rozmowe o prace w sobote

mlody w zlobku.jeszcze zdrowy;-)bo nie wiadomo ile potrwa ten blogi stan...ja pije kawke i lece Was poczytac
blond_20
Czarownica
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
zobaczcie tu rajstopki
zobaczcie tu rajstopki
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
asia nic nie ma;p
blond_20
Czarownica
jak nic nie ma ?
ten sprzedawca?ma tanie rajstopki.mozna u niego wiecej zamowic zeby za przesylke raz zaplacic.
witam z pracy ;-)
blond trzymam 3ciukasy za prace
ja rajstopki mam na szczescie po bratowej mojego meza dzieciach
nie kupuje. Wasze pociechy juz w rajstopkach biegaja?? nie za wczesnie??
kurcze ja mojemu zakladac bede dopiero jak bedzie snieg albo minusowa temp. na dworze 
blond trzymam 3ciukasy za prace

ja rajstopki mam na szczescie po bratowej mojego meza dzieciach

reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam, wróciłam
Przyjechaliśmy wczoraj ok 20.00 byłam padnięta żeby mieć jeszcze siłę zajrzeć do was. Dziś mój już poszedł do pracy po urlopie...ja sprzątałam bo bajzel niesamowity, pranko się pierze zaraz ostrugam pyreczki i dziś mielone klopsiki.
Witaj Blond;-) dawno cię nie było a widzę że zawitałaś, super
Poczytam was później bo znów sporo tego:-) W Mogilnie było fajnie, poodwiedzaliśmy znów ludziska trochę i nie obejrzeliśmy się jak już musieliśmy wracać
ale nie ma jak w domu. Ja też juz jestem zaopatrzona na zimę dla Zuzi, dostałam od mojej kumpelki 2 gitowskie kurtki do niej z kompletami czapek i bardzo ładny brązowy płaszczyk wszystko na zimę, wogóle nie zniszczone powiedziałabym że nówki, jestem bardzo zadowolona

Witaj Blond;-) dawno cię nie było a widzę że zawitałaś, super

Poczytam was później bo znów sporo tego:-) W Mogilnie było fajnie, poodwiedzaliśmy znów ludziska trochę i nie obejrzeliśmy się jak już musieliśmy wracać

Podziel się: