reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ezoja spoko , ja jak bym miala tu rodzine na miejscu to tez bym zapraszala na kawe i torta a ze nie mam to trzeba cos dla dzieci zrobic :tak::tak: bo wyczekuja urodzin to bylo by smutno zeby nikt nie przyszedl...

moze piesek myslal ze ktos idzie znajomy hehe :-p moj lezy w poscieli bo wyjelam z lozka :tak: to on pierwszy w posciel taki zmarzluch jest ;-)

reklama
hejo..
ja wkoncu mam chwilke..poprasowalam i ogladam mam talent:-)przewaznie o tej godzinie to juz leze i nie do zycia jestem ale udalo mi sie zasnac w dzien ;-)
ezoja no pamietam marcelka na tym spotkaniu na glebokim jaki maly byl a teraz kawaler:-)my przewaznie robimy osobno dla dzieci i osobno przychodzi babcia ciocia i kuzynki bo ja nie mam tyle miejsca..no i tak mysle by na urodziny zrobic mu na sali zabaw bo w domu to wymyslaja atam sie przynajmniej wymecza..
owca u nas na zapalenie ucha zawsze mialam antybiotyk nawet jak goraczki nie mial a teraz bardzo chetnie chce inhalacje i mam nadzieje ze nas ominie no i w koncu zaczal mi smarkac bo nie chcial.
ciacho mowisz o pleckach a mnie wlasnie boli pod lopatka po lewej stronie tzn jak mala np biore z lozeczka i sie schyle to boli.,.czasem mam wrazenie ze juz sie nie wyprostuje..jej czy ja sie juz starzeje albo za bardzo sie forsuje....a wczoraj jak maz sie kladl to obudzilam sie mega obolala a rano juz nic nie bylo...no i w dzien znow....
milego wieczorku

też bym chciała na sali zabaw mu zrobić, ale nie stać na razie nas...
A miejsca u nas na prawdę też nie ma dużo ;-) Jak robiłam chrzciny to było coś około 20 osób i był taki ścisk że ho ho ale przetrwałam... kurde chciałabym komunię w lokalu robić... ale niestety ograniczenia mamy póki co... zobaczymy jak to będzie jak będzie ta komunia ;-) Chodzi mi nie tyle co o miejsce, bo mi to nie przeszkadza że ścisk w domu i siedzieć nie ma gdzie (dosłownie) ale i to że ja cały czas w kuchni będę stać a inni się bawić i jeść... to najgorsze dla mnie, latać kuchnia pokój i nie usiąść w cale albo na 5 sekund bo zaraz ktoś coś chce znowu... u mnie tak jest niestety, że wsio na mojej głowie. Ewentualnie kawy i herbaty mi ktoś pomoże roznieść... ehh.. dlatego marzę o lokalu na komunii dzieci.

oj ezoja ja powiedzialam po roczku dawida ze ostatni raz robilam taka impreze w domu i tak jak mowisz non stop kuchnia itd....na dawida urodzinach bedzie maks 6 dzieci wiec to nie tak duzo chyba u nas chyba 30zl od osoby jest.i bawia sie ile chca...

Dzień dobry z rana.
Już po śniadanku idę zaraz obiad powoli szykować by w pośpiechu przed gośćmi nie latać ;-)
Obrusu znaleźć nei mogę dużego na ten stół masakra.... chyba będzie bez :eek:

dzien doberek...:-)

nocka w miare ok , 2 razy wstawalam bo mlody chcial pic a o 7 rano bolalo go znowu ucho...trzeba jechac jutro do lekarza
z syropem ciagla walka bo nie chce pic i na sile musze dawac i krople do nosa tez masakra...:angry:

rosolek sie gotuje , a potem do mc donalda z m skocze po jedzonko na drugie danie i zaraz idziemy malowac :tak:

ezoja wszystkiego najlepszego dla synka i udanej imprezki :-):-)

dzien dobry
laski skonczylam tort ale co sie narobiłam przy nim to moje:baffled: ktora ciekawa zapraszam na bloga lacznie z wyrazeniem opinii poprosze :tak::-)http://lemonciada.blogspot.com/2013/11/niegrzeczny-tort.html
ezoja 100 lat dla Marcelita:-)
Z

owca to dzisiaj bedziecie malowac przedpokoj?
marzenka to troche odpocznij przeciez nie musisz miec w domu wszystkiego tip top

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My już po obiedzie, dzieciaki jeść już wołały więc robiłam prędzej by przy gościach garów nie układać ;-)
I teraz wyczekanie... to najgorsze, bo ja niecierpliwa jestem z natury :-D
Miłej niedzieli ALL i dzięki za życzenia :tak:

hejo
my juz po spacerku mloda dosypia jeszcze a ja w spokoju zrobilam obiadek..
pozniej jeszcze idziemy na pokazy bo jakas impreza jest zokazji dnia niepodleglosci i bedzie wystawa dawid ciekawy sprzetu:tak:
ciacho widzialam super wyszedl:-D
no niby kochana dalam se spokoj ze sprzataniem ale tu chodzi o to ze caly czas chodze....musialabym caly dzien przelezec idsapnac a przeciez sie nie da..
milego popoludnia

reklama
dzieki marzenka, juz odebrany:tak: a odpoczac sie da, i nie lazic caly dzien,wierz mida sie:tak:
ja dzisiaj na dworze nie bylam nawet mi sie nie chce:no:

Do góry