reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja mam taki i taki i oba sa dobre z tym ze ten bezworow musze z 2 razy w czasie jednego odkurzania wyczyscic bo tak dobrze wszystko sciaga a pojemnik mialy jest wiec wiadomo

reklama
no nic spadam
ide z psem polaze i poczekam na mame na przystanku
potem do szkoly po mloda pojdziemy i jade na 14 :tak:

odezwe sie jak wroce powiem co i jak :tak::tak:

Wrocilam :tak:
wiec nastepny termin mamy 10 stycznia i wtedy zdjecia beda robic i odciski ...Aparat staly bedzie nosic , na jakies 3 lata ,koszt 2000 - 2300 tys euro . bede placila w ratach po 80 euro na miesiac . Kasa chorych nie chce pokrywac calych kosztow .Troche dlugo tam placic ale jak trzeba, niby gorna szczeke ma katastroficzna ze brak miejsca na te zeby i jakos beda je przesuwac :tak: Potem wizyty kontrolne na poczatku co 4 tyg , a potem co 8 - 10 tyg .podkrecania itd.
za te wizyty nic sie nie placi :-) Po zakonczeniu leczenia kasa chorych zwraca jakies 500 euro .
No to tyle w tym temacie :-)
Potem szybko do sklepu kupilam mlodej czapke i bluzke , i w koncu w domu herbatke pije
:tak:

Ostatnia edycja:
owca to u nas tez tak samo wychodzi przez tyle lat juz nie pisze ile przecietny niemiec zarabia a ile polak
oni biora calosciowo a u na roznie jednyni biora od razu 8 tys i pozniej za nic nie placisz inni biora za kazda wizyte
wazne ze da sie to zrobic i bedzie miec ladne zabki, a te 80 ojro to zarobisz w tydzien;-) nie tak strasznie;-)
ja mialam caly dzien gosci dopiero niedawno pojechali jestem z lekka wykonczona

czesc laski
owca kurde troche duzo bedzie was to kosztowalo:baffled:no ale to dla hani dobra ;-)
a ja bylam u dermatologa i mam wlokniaka twardego na lopatce..ponoc cos mnie ugryzlo w wakacje i tak mi sie zrobilo..troche mnie to martwi bo jesli bedzie roslo dalej to jak ja sie pokaze w koszulce na ramiaczkach akurat mam pod paskiem od stanika i ponoc moze mi tego wiecej wychodzic na ciele:baffled:a usuwac nie ma sensu tak malych bo powracaja tak czy siak.
u nas ok..dzis maz ma wolne a jutro juz mi wyjezdza i do konca miesiaca go nie bedzie...jakos trzeba dac se rade;-)
mi sie nawet na necie nie chce siedziec wkurza mnie ten lapek...ciekawe czy ta wtyczke da sie naprawic:baffled:
nie bedzie mnie dzis juz..jakby co;-)

Hej...
ja zaraz do roboty , mloda juz poszla do szkoly bo ma spotkanie ona jest przewodniczaca w trojce szkolnej jakos tak :tak:

ciacho niby nie az tak duzo ale zapomnialam napisac ze to co ja zaplacic musze te 2 tys to jest tylko 20% wartosci aparatu a 80% placi za niego kasa chorych :tak: wiec on jest strasznie drogi :baffled:

Marzenka to ci sie porobilo , a nie mozesz do lapka nowej wtyczki kupic ? :baffled:
szkoda ze mezus wyjezdza ale z dwojka dzieci nudzic sie nie bedziesz to i czas szybciej zleci ;-);-)

ciacho a z jakiej okazji robilas corce ciasto do szkoly ?? bo pisalas na fb...

Uciekam do pozniej :-)

Ostatnia edycja:
dzien dobry
marzenka ja juz drugi raz wymienialam zasilacz do lapka bo najpierw kabel sie przepalil a za drugi razem sam zasilacz padl:baffled:
owca drogo ale co zrobic zęby dzieciakow bardzo wazne u nas tez tanio nie jest i nikt nie refunduje mi nawet czesci, ja na dzien dzisiejszy wydalam 7 tys przez niecale 2 lata:baffled: a ma jeden tylko staly drugi ruchomy
a ciasto, sprzedaja maja jakis kiermasz czy cos takiego,

reklama
hej
Owca no to koszt niezły ale jak ma młoda mieć lepiej to warto inwestować
Mój mężu już od niedzieli poza domem wraca dopiero na mikołaja,ale damy radę - wyjścia nie mamy ... choć zastanawiam sie jak to ogarne w poniedziałek - bioderka, ginekolog ehs ..musze do Św jechac :/
uciekam bo młoda spi to poprasuję, wczoraj mi się nie udało ... potem lece do siostry na 35 lat bye !

Do góry