C
ciasteczko
Gość
marzenka a pisze głupoty
bo do smiechu mi tak srednio
pr to moze lada dzien juz bedzie po
:-)

bo do smiechu mi tak sredniopr to moze lada dzien juz bedzie po
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

bo do smiechu mi tak srednio
:-)

śmieszne, ale jak człowiekowi się speszy to wkurzające.
Czasami wracam do domu a ona później zlizuje sobie popuszcza w domu co mnie wkurza okropnie bo później z dziećmi się bawi ggrrr... idzie człowiek więc znowu na dwór z psem. I jeżeli pada to nic nie zrobi znowu, jeżeli przestało to różnie z tym... jak w ruletce. Czasem mam dość bo się po 10 razy wychodzi z nią w tedy, bo może łaskawie się przełamie. No i tak dziś chodziłam z psem zamiast 10-15 min rano to prawie godzinę. Co się nagadałam do psa to moja, jakby rozumieć miała
Ale zrobiła.... uuuff... 
moj ma tak samo, jak jest mokro to idzie jak na szczudlam zeby sie zbytnio nie zamoczyc i tez nie chce wejsc na mokra trawe
ale jak juz lapki mokre to idzie

wczoraj mój kupił. Nie mam weny dziś na obiad.
zebys ty widziala ile one jedza, ja juz sie za glowe lapie

madziarena no widzisz... jest nas więcej z dziwolągami w domu hahaha

i wkurzają też.
raz lepiej raz gorzej, wczoraj to w ogóle nerwowy dzień mieliśmy.
też bym chciała pieska do domu ale małego jakiegoś ...
;-)

..chyba wszystkie tak maja...
u mnie bigos dzis i zupa jarzynowa wczorajsza