reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
ciacho ja kupilam bo nie mam zadnej kurtki za dupe...
do mnie dzis kumpela przyjezdza z dzieciakami i zabiera dawida na sale zabaw;-)takze z domu to raczej dzis demolke bede miec;-)ale niech sie bawia 3 miesiace sie nie widzieli

reklama
dzien dobry
dopiero ogarnelam wszystko,, prz torcie 2 godziny stalam a niby nic takiego, chate ogarnelam i pozniej z mloda tez wybywam do kolerzanki:-) 2 miesiace sie nie widzialysmy :eek:
marzenka to udanego spotkania:-)
ezoja co tam jak dzieciaki zdrowe? bo ostatnio co kichaly

ciacho Miśka zdrowa cały czas... od tego jednego razu co antybiotyk miała jakiś miesiąc temu jest ok.
Młody coś dziwnie tak mi... W dzień jest jak najbardziej ok a przychodzi wieczór to mi pokaszluje ale dopiero gdy się położy do wyrka. Z rana też się nakaszleć musi zanim będzie ok. Już myślałam, że na pierz może w poduszce, ale zmieniłam poduchę i to samo, wietrzę im przed snem to niby lepiej, ale jednak chyrla. Sama nie wiem co mu jest. Apetyt ma, pogodny jest, w dzień jak najbardziej zdrowe dziecko.

Byłam dziś w Dino na zakupach z dziećmi. Potrzebują kasjerek :-p kartka wisi na drzwiach.
Ludzie zwalniać się zaczynają. Gadałam wczoraj ze znajomą to ponoć kaszana tam , że hej, ludzie uciekają...
Dziś mam wyżerkę. Frytki, chipsy i cola!!! Iiiihhaaaaa :-D :-D :-D

Hej...ja dzis padam na ryjek :-D
dopiero usiadlam caly dzien na nogach
z rana zakupy spozywcze , jeszcze do ciuchowego podjechalam i kupilam w koncu kurtke i to jeszcze przeceniona z 60 na 30 wiec superowo :tak: potem obiad , jeszcze sernik na zimno zrobilam i malowanie zaczelismy , i dopiero teraz koniec bo zanim sie posprzatalo to czas zlecial ech dosc mam...
ale kolorki fajne bo robilismy 2 . Teraz u mlodej jest landrynkowo rozowo haha :-p

Zjem jogurta i lecem do wyrka :tak:

hop hop :-)
mnie od popołudnia głowa bolała, trochę pospałam... teraz będę buzować po necie pół nocy hehehehe

Owca super że łowy z kurtką udane
ciacho czasem trzeba sobie pogadać live ;-)

hejo
owca super ze kurtke kupilas a jaki kolor?
ja czekam na kawke i chyba sie wezme za prasowanko poki mloda spi...pozniej nie bedzie mi sie chcialo...
ezoja ja mam kumpele co w dino pracuje....od samego poczatku tam jest ale tak jak mowisz kaszana jest
milej niedzieli

cześć dziewuszki
marzenko miłego prasowania..

jak na niedzielę przystało pustki tutaj ;-) U mnie dziś męNżu ma wolne, więc mnie mniej dziś ;-)

reklama
dzien dobry
ja niedawno wstalam, chociaz przy niedzieli mozna bardzo pozno pojsc spac i polenić sie:-D
owca super ze kurta kupiona takie przeceny czlowieka ciesza:-) wlasnie a jaki kolor?
zdjecia daj pokoju mlodej:tak: ja tam sie w niedziele nie rusza za nic tylko za obiad albo i nie:-p:-D

Do góry