reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

moje tez juz spia..chyba sama pojde wczesniej spac bo usypialam mala to mi sie same oczy zamykaly.
ciacho ja musze nosic rekawiczki inaczej mam strasznie suche rece..
jeszcze 3 dni i maz w koncu wroci a ja odetchne;-)

reklama
ja tez spadam na jakies wiadomosci czy cos, mi marzna dłonie strasznie, dobrze ze mam takie w kurtce na dłonie zakladane z dziurka ale i tak place jak u kostuchy:-D
milego wieczoru

a mi łeb pęka od nie wyspania pewnie, poszłam spać o 12 bo film oglądałam i nie przypuszczałam, że mnie wyciągną dzieciaki z wyra już o 4. A Arek ma wirusówkę, teraz śpi. Wymiotował mi w samochodzie, więc spóżniłam się do lekarza i nie chcieli mnie wpuścić. Facet miał pretensje że się spóźniłam. To ja mu pokazałam jaka czysta jestem i jakie mam czyste pachnące dziecko od wymiocin i się uciszył.

Witaj Agnis- byłam ostatnio w Strzelcach za meblami :).

Owca- a na tej sali co wynajęłaś to są jakieś atrakcje dla dzieciaków, czy sama wszystko organizujesz. Ale ten czas leci młoda ci zaraz 11 lat skończy.

Witam również :)
Za meblami? A skąd jesteś?
A co do lekarzy..tez bylam dziś w przychodni bo mój maly rano cos niewyraźny, wpadam zdyszana i rejestruję a w okienku ze na 10...a bylam tam 7.50...ja na to Jezu nie ma nic wcześniej?
Mówię trudno poczekam...Choc proponują bym poszla do domu i wrocila...:eek:
Ale "mila" pani czekajaca w kolejce na to ze ona już od 7 czeka, to ja jej na to to co mam teraz zrobić? Z dzieckiem znow latac po dworze jak mróz jest a ja w 6 miesiącu ciąży? I się zamknela...
Ale ostatecznie weszliśmy o 9 bo ktoś akurat nie zdazyl i było puste miejsce...ufff :happy:

hejo.
agnis witaj ;-)a moze urodzisz w pierwszy dzien wiosny jak ja:-D
tacy sa wlasnie ludzie..jak dla mnie to do lekarza w pierwszej kolejnosci powinny byc malutkie dzieciaczki i nie wazne na ktora godzine sie ma..ja jak bylam na szczepieniu z mala to byly tez bilanse dzieciaki po 16 lat i wchodzili..no nic kazdy mysli o swojej dupie i tyle juz dawno przywyklam do tego..tak samo jak na pasach jestem normalnie az przy dawidzie nie umiem sie pochamowac......nie raz mialam sytuacje ze przechodze przez pasy jedzie a z drugiej strony jedzie koles nawet nie zwroci uwagi czy ktos idzie tylko zapatrzony..cale szczesnie ze dawid mi nie wybiega pierwszy...ale nie raz powiem w nerwach co za pojeb....s co za pajac normalnie tak mnie takie sytuacje wkurwi...ja ze nie macie pojecia..
ja sie polozylam przed 20 spac mala mi zasypia w foteliku to ja przenosze a ta cwana mi sie ostatnio wybudza niewiem czemu..i tak do 22 sie meczylysmy no i pobudka o 23-30 o 3.mysle nad tym by na noc jej dawac mleko z kartonu moze mi sie nie najada bo sa dni gdzie budzi sie co 2 godziny..kroma madziarena a jak u was?
widze ze niezle przymrozilo dzis auta biale widze..
az mi szkoda mojego meza caly czas nocki rypie idzie spac ok 10 rano i spi do 15 i na 18 znow....
madziarena dawid dzis ubral spodnie fajne sa i bedzie dlugo je nosil a ty jak bedziesz w sklepie to zwracaj uwage na takie bo tanio niz u nas;-)
ja dzis zupke krupnik ugotuje na obiad spacer jak zwykle a jak odbiore dawida to spotkamy sie z babcia na lakach bo z psem bedzie troche dawid posmiga;-).wczoraj mi padl o 18-30:-)a dzis juz nie przyszedl do nas tylko mnie zawolal to do niego poszlam;-)
mycha jak tam u was?

hejka

Marzenka- chyba maluchy się zgrały bo mój tez do 22 nie chciał spać i mnie obudził po 5, a poszłam spac po 4 bo Arka czyściło.

Agnis- okolice Kłodawy. A byłam w tej co robi do fajnych mebli.

Owca- to będą miały tam harce dzieciaki. Fajne są takie sale.

Ciasteczko- M pojechał opony zmienić bo u nas przymroziło nie źle.

Marzenka witaj również :-) w pierwszy dzień wiosny? Broń Panie Boże:eek: Mam termin na 16 marca, a wg USG 4D na 10 ..wole trochę wcześniej niż przenosić i się martwić :szok: Już lepiej w dzień kobiet hehe :laugh2:

Kroma co do mebli to w sumie nie wiem o jaki sklep chodzi, bo w Strzelcach mamy Black Red White, Forte i Ewar. Ja kiedyś brałam do mieszkania w Ewarze, może nie są super wymuskane ale mi się podobały i cena też stosowna jak dla mnie.

Dziś rano mam mały luzik, mąż zaprowadził młodego do szkoły, a moja mama go odbierze wiec nie musze wychodzić na ten mróz...Jak ja nie cierpię zimy, może dlatego że urodziłam się prawie w środku lata (12 lipca) :laugh2:
Pierwszą ciąże też przechodziłam przez zimę...brrrr...
A dziś na obiad mam od wczoraj milone, marchewkę z groszkiem, ale zamiast ziemniaków ugotuję kaszę. Jutro zupa jarzynowa :-) Wole prlanować bo potem wstaje i oooooooooo co tu robić :eek: A zupe mam zazwyczaj na 2 dni. A na weekend mąż jedzie na szkolenie do Poznania to do mamusi pobiegniemy z młodym się stołować :laugh2:

dzien dobry
u mnie taki sam mroz jak wczoraj, ludzie czyszcza szyby w autach:-D dobrze ze mam garaz
kroma ja wymienilam opony 2 tyg temu jak temp w dzien byla juz ponizej 10 stop. wczoraj tez widzialam szal, pelno ludzi na wymianach opon:-D
marzenka a ludzie tak jezdza nie tylko masz takie sytuacje, mnie kilka razy to spotkalo, kiedys szlam z mloda przez pasy i dobrze z stanelam w polowie bo by mnie facet przejechal
tak sie zagadal z kobieta ze obrocil glowe w moja strone jak mnie mijal na pasach,
agnis to widze ze nas tutaj wiecej takich kochajacy lato:-), ja to czesto kombinuje co zrobic, bo jak ugotuje to bywa ze zjedza w jeden dzien a mialo byc na 2 dni:-D ja nie mam mozliwosci stolowania sie u rodzinki,

reklama
Hallo
Witam nowa koleżankę :)
Wczoraj na wizycie szyjka sie jej skróciła juz i 005 cm rozwarcia ;] lekarzpowiedział że do konca tyg powinna urodzic :) także czekam jak na szpilkach:p Wczoraj zrobiłam dzieciakom porządek w ciuchach i zabawkach maja staowczo za duzo pluszaków muszę co nieco jak ich w domu nie będzie spakować i bym komuś oddała bo szkoda wyrzucić..

Do góry