reklama
marzenka21
Fanka BB :)
hej
kroma moj dawid tez mial tak a mnie to bardzo wkurzalo bo przez jego wydzimisie mial dwa razy zapalenie ucha..az w koncu jak chcial smarkac to tylko pod woda i jeszcze w formie zabawy no i sie nauczyl..
u mnie wczorajszy dzien masakryczny..matce sie nie chcialo wyjsc na spacer no i mialam za swoje..no nic trzeba zapomniec i nastawic sie pozytywnie do nowego tygodnia :-)
kroma moj dawid tez mial tak a mnie to bardzo wkurzalo bo przez jego wydzimisie mial dwa razy zapalenie ucha..az w koncu jak chcial smarkac to tylko pod woda i jeszcze w formie zabawy no i sie nauczyl..
u mnie wczorajszy dzien masakryczny..matce sie nie chcialo wyjsc na spacer no i mialam za swoje..no nic trzeba zapomniec i nastawic sie pozytywnie do nowego tygodnia :-)
Witam i ja z goraca kawka 
dzieci poszly do szkoly , a ja mam wolne i troche posprzatam po wekendzie
lubie poniedzialki bo mam wolne :-)
Widze ze duzo to lipcowych , ja sama urodzona 25 lipca a rocznice slubu mamy 29.lipca

Future to pomalu widze do przodu z wasza budowa , fajnie ze cos sie dzieje
Marzenka a co malutka dala popalic ? tesciowa byla w odwiedzinkach ?
Pranie sie juz kreci i ziemniaki mi sie gotuja na zapiekanke

dzieci poszly do szkoly , a ja mam wolne i troche posprzatam po wekendzie

lubie poniedzialki bo mam wolne :-)
Widze ze duzo to lipcowych , ja sama urodzona 25 lipca a rocznice slubu mamy 29.lipca

Future to pomalu widze do przodu z wasza budowa , fajnie ze cos sie dzieje

Marzenka a co malutka dala popalic ? tesciowa byla w odwiedzinkach ?
Pranie sie juz kreci i ziemniaki mi sie gotuja na zapiekanke

marzenka21
ja tez juz ogarnelam chate po weekendzie
owca no dala bo nauczyla sie ze spacery sa codziennie i wdomu nie mogla cos dluzej pospac..i jak juz to tylko przy cycu....
byla tesciowa ale dopiero po 16 byla wkurzyla mnie bo mysli tylko o sobie a nie o dzieciach..bo dla mnie taka godzina juz nie bardzo na odwiedziny bo martyna juz przewaznie marudna.....no ale przeciez z pieskiem musiala wyjsc
owca no dala bo nauczyla sie ze spacery sa codziennie i wdomu nie mogla cos dluzej pospac..i jak juz to tylko przy cycu....
byla tesciowa ale dopiero po 16 byla wkurzyla mnie bo mysli tylko o sobie a nie o dzieciach..bo dla mnie taka godzina juz nie bardzo na odwiedziny bo martyna juz przewaznie marudna.....no ale przeciez z pieskiem musiala wyjsc

Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Witam i ja :-)
Zaprowadziłam młodego do szkoły, maz w pracy a ja z psinką i dziecinką siedzimy i jemy śniadanko.
Nawet niezle dziś na dworze, słoneczko przebija. Taki grudzień to może być.
W domu z checia zrobiłabym już wystroj swiateczny, ale nie wiem czy nie za szybko, choć z choinka poczekam co najmniej do polowy grudnia:-)
Bo potem tyle kurzu na tych bombkach...
Niedlugo biore się za jakas zupe - będzie na dwa dni, potem w srode spagetii - tez na dwa dni a w piątek cos się wymyśli, może jakas ryba z frytkami ;p
I tydzień z glowy :-)
Zaprowadziłam młodego do szkoły, maz w pracy a ja z psinką i dziecinką siedzimy i jemy śniadanko.
Nawet niezle dziś na dworze, słoneczko przebija. Taki grudzień to może być.
W domu z checia zrobiłabym już wystroj swiateczny, ale nie wiem czy nie za szybko, choć z choinka poczekam co najmniej do polowy grudnia:-)
Bo potem tyle kurzu na tych bombkach...
Niedlugo biore się za jakas zupe - będzie na dwa dni, potem w srode spagetii - tez na dwa dni a w piątek cos się wymyśli, może jakas ryba z frytkami ;p
I tydzień z glowy :-)
A u mnie bialo i lekko przymrozilo dzis 
Agnis ja to nie umiem gotowac na 2 dni , no jakos nigdy mi nic nie zostaje hehe..
tutaj juz wszedzie balkony przystrojone sa , pelno lampek w oknach...
a na miescie w centrum to wszytsko ustrojone , swiatecznie od 2 tyg

Ja choinke pozno ubieram jakos tydzien przed swietami a nieraz kilka dni wczesniej zalezy , teraz chyba zywa jakas mala kupimy to sie ubierze dopiero na kilka dni przed wigilia , a w domu to jakos nie ustrajam nie chce mi sie hehe , mam tylko stroik swiateczny ze swieczkami na stole i na drzwiach wejsciowych

Marzenka a to ci tesciowa hehe one chyba po to sa zeby nas wkurzac

Agnis ja to nie umiem gotowac na 2 dni , no jakos nigdy mi nic nie zostaje hehe..
tutaj juz wszedzie balkony przystrojone sa , pelno lampek w oknach...

a na miescie w centrum to wszytsko ustrojone , swiatecznie od 2 tyg

Ja choinke pozno ubieram jakos tydzien przed swietami a nieraz kilka dni wczesniej zalezy , teraz chyba zywa jakas mala kupimy to sie ubierze dopiero na kilka dni przed wigilia , a w domu to jakos nie ustrajam nie chce mi sie hehe , mam tylko stroik swiateczny ze swieczkami na stole i na drzwiach wejsciowych

Marzenka a to ci tesciowa hehe one chyba po to sa zeby nas wkurzac

C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
owca u nas tez dzisiaj bylo -3 i auta oszronione ale za to pieke slonce,
ja nie wiem jaka bedziemy miec w tym roku choinke, sztuczna jest moze znowu zywa kupimy ale to sie okaze
agnis to widze obiady zaplanowane, u mnie nie da rady bo jak sie pytam dziatwy co by chcieli to pozniej okazuje sie ze nie zjedza tego bo raptem nie lubia
marzenka trzeby bylo nie otwierac drzwi
a tak powazne trzeba bylo ja oprzedzic ze odwiedziny tylk do godziny 16
owca u nas tez dzisiaj bylo -3 i auta oszronione ale za to pieke slonce,
ja nie wiem jaka bedziemy miec w tym roku choinke, sztuczna jest moze znowu zywa kupimy ale to sie okaze
agnis to widze obiady zaplanowane, u mnie nie da rady bo jak sie pytam dziatwy co by chcieli to pozniej okazuje sie ze nie zjedza tego bo raptem nie lubia
marzenka trzeby bylo nie otwierac drzwi

marzenka21
nie no wczoraj jej powiedzialam...ona mysli ze jak przyjdzie raz na ruski rok to bedzie ok...a dawid sie domaga babci....bo zeby tam isc to nie bardzo mi pasuje(nie bede sie na ten temat wypowiadac )
ja mialam isc do lidla ale zasnela mi piczka mala...poczekam az sie obudzi ubiore i pojdziemy..o tyle dobrze ze ja siebie doprowadzilam do porzadku na spokojnie
ciacho robilas batoniki z musli?nie moge znalesc na blogu?
ja mialam isc do lidla ale zasnela mi piczka mala...poczekam az sie obudzi ubiore i pojdziemy..o tyle dobrze ze ja siebie doprowadzilam do porzadku na spokojnie
ciacho robilas batoniki z musli?nie moge znalesc na blogu?
C
ciasteczko
Gość
robilam
i tez bakaliowe robilam, masz taka opcje szukaj i wpisujesz powinno ci wyskoczyc
lemonciada: batoniki musli a tutaj bakaliowe
lemonciada: bakaliowe batoniki
a wiecie co moj pies zrobil? odbilo mu znowu zjadl mi kawalek dywanika lazienkowego, to bawelna wiec pewnei dlatego ale nadaje sie do wyrzucenia
kiedys obzarla mi prawie wszystkie fredzle z jednej strony z dywanu

lemonciada: batoniki musli a tutaj bakaliowe
lemonciada: bakaliowe batoniki
a wiecie co moj pies zrobil? odbilo mu znowu zjadl mi kawalek dywanika lazienkowego, to bawelna wiec pewnei dlatego ale nadaje sie do wyrzucenia
kiedys obzarla mi prawie wszystkie fredzle z jednej strony z dywanu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: