reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

taaa jasne, ;-)
kiedys mi wygryzla fredzle tez w dywaniku lazienkowym takie łyse miałam ale teraz.... nic bedzie bez dywanika
zamiast w nocy spac to mi zżerała dywaniki:confused:

reklama
hehehe
moja zaczyna spać na narożniku w dużym pokoju jak nikt nie widzi... wszyscy zasną to ona myk i jest.
Rano znajduję małe kłaczki wczepione w kanapę :dry: Ale ona tak zimą tylko robi... a ma swoją lulę, to nie musi na narożnik.
Jejaaa jakie nudy u mnie, młodego nie ma jaka cisza błoga :-D

moja ma tez kojo w przedpokoju w samym rogu ale i tak idzie do lazienki spac przy rurze bo cieplo albo pod kabina prysznicowa, spi jeszcze przy drzwiach wejciowych pod sciana, kiedys jak whcodzilam nie uslyszala mnie
ta ja drzwiami piz...łam az zapiszczala.
u mnie dzieciaki biora ja na kolana wieczorem ale generalnie jak wskakuje na kanape to zamykam drzwi od pokoju i spokoj
u mnie jeszcze mloda w dmu niedlugo wybywa do szkoly i dopiero bede miec cisze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej, ja tez mam cisze, bo Gustawo śpi, Helenka maluje wiec jakby loozik. umyłam sobie wlosy, skoczyłam pod prysznic, ale mi sie nie chce teraz suszyc. ale jutro jade do gorzowa, to chyba muszę je sobie ułożyć, zebym nie wyglądąła jak pajac ;)

A ja posprzatalam , odkurzylam i podlogi pomylam
zapiekanke zrobilam , i teraz zupe na jutro wstawilam :tak:
i laba czekam na dzieciaki za 30 minut beda :tak:
Slonce u nas swieci i nie jest tak zle na dworze :happy2:

Macie juz prezenty pod choinke dla dzieci ? bo ja nie i nawet nie mam pomyslu bo kupic..:no:
mloda mi wypisala liste w kuchni na lodowce zawiesila..ale to co wymyslila to nic nie dostanie
bo to same drogie rzeczy wrr...:sorry2: Ciacho ty co swoim dziewczyna kupujesz ?
ja chce jakas ksiazke na temat koni mlodej kupic no i cos jeszcze ale co...

ciacho to ci skubaniec z tego twojego psa hehe :-p
ezoja powiadasz na spacerek pojdziecie , a do ktorej mlody w przedszkolu?

Ostatnia edycja:
ja tez juz po sprzataniu zakupach, zupe z rana nastwialam to juz mam gotowa:-)
owca a wlasnie kompletuje prezenty, mloda jak zwykle cos z końmi,
dostanie figurke schleicha moze araba jej kupie, do tego kupilam jej scienny kalendarz z końmi i jakies słodycze dstanie, starsza dostanie portfel nici, kosmetyki i slodycze
my nie robimy drogich prezentow dlatego tez kazdy z nas dostaje w tym roku pulap jest do 30zl ale wlasnym dzieciakom to juz pulapu nie ma ale do 50zl drozszego nie dostana

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No po lesie to z 1,5 godz chodziliśmy, fajnie jest dziś, słoneczko grzeje :tak:
Owca młody do ok 15.00 tzn przedszkole do 15:30 otwarte ale ja tak ok 15.00 po niego jestem zawsze.

Ja też gdybam nad prezentami dla dzieci... Mój się uparł miecz synkowi kupic za 130zł! Oszalał. Jak dorobi na niego to niech kupi, ale jak kasy nie będzie to nie zgadzam się! Niby jakiś świetlny z gadetami duperelkami on jest, nie znam się.
Córci nie wiem jeszcze myślałam nad wózkiem drewnianym dla lalek ale kuźwa drogie są. Moje dzieciaki mają tyle zabawek że szok, po kuzynkach pełne wory leżą (a one rozpieszczane ciągle przez babcie nowe zabawki miały) teraz moje te zabawki dziedziczą.... sama nie wiem co im kupić już :dry: Tylko z zabawek się cieszyć w sumie będą... co pościel chciałabym ale z tego się nei ucieszą moje ;-) Jeszcze myślimy...

Ciacho fajne prezenty robisz :tak:
ja dziadkom robię kalendarze ścienne z wnukami na kazdy miesiąc inne foto będzie :tak:

ezoja to duzo 130zl ale jak dorobi to niech kupi wiadomo inaczej sie nie zgadzaj bo za taka kase mozna kupic dwa prezenty dla kazdego dziecka
a ja nie szaleje bo moje bez swieta dostaja roze rzeczy, a mlodej kupilam jeszcze ksiazek opowiesci z 1001 nocy, ona bardzo lubi czytac:-)

reklama
To widze ze nie tylko ja ma zonka hehe...
u mnie znowu zabawkami malo co sie bawia , moje praktycznie wcale sie nie bawia niczym haha :confused:
jedynie tymi klockami playmobil to razem nieraz pol pokoju porozkladaja i sie bawia :tak:
No nie wiem ciacho dalas mi pomysla z portfelem moze dla mlodej kupie widzialam takie fajne pluszowe albo z koniem :tak:
i do tego ksiazke o koniach :tak: ona jeszcze sobie wymyslila karaoke na wii z mikrofonem ale to 50 euraczy kosztuje i sie zastanawiam :sorry:
A mlodemu moze auto z tych smieciakow zakupie, ale w sumie jedno ma i tylko kurz zbiera , pewnie jakas gre na wii tez dostanie i moze male playmobil star wars :cool2: no nie wiem nie mam pomysla a jak ide do sklepu i widze te ceny zabawek , gier to mam dosc :tak:
szkoda mi kasy na takie rzeczy wydawac :tak:

Do góry